fredag 26 juni 2020

Juli TBR


6 kommentarer:

 1. Zen och konsten att sköta en motorcykel läste jag för väldigt länge sedan, så jag minns bara att jag blev så berörd av den och fick så mycket att fundera på. Undrar om den står i bokhyllan och om jag i så fall skall läsa den igen och se om jag tycker att den fortfarande håller. Kan passa bra just i år, när författaren skulle ha fyllt 90 år. Djupgraven och de andra två delarna läste jag när de kom ut och tyckte mycket om, särskilt miljöbeskrivningarna. Böckerna ändrar karaktär och blir mörkare och mörkare för varje del. Tack för övriga tips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det låter ju väldigt lovande! En bok att bli berörd av är alltid bra :). Ser fram emot att plocka upp Djupgraven och se hur serien är! Jag tror verkligen jag kommer tycka om dem :)

   Radera
 2. Jaa The Wolf Wilder! Nu blev jag sugen på att läsa om den bara för det. ;) Men jag gick in i den ganska blind och jag tror att det är det bästa. The Silent Companions har jag satt upp på höstens läslista (som man ju gör i början av Juni, haha).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag inte kolla upp mer om The Wolf Wilder utan bara slänga mig in i den :D. Haha men det är ju så kul att fixa TBR-listor och högar så jag förstår dig! Ser fram emot varje hög jag får sätta ihop inför månad :D

   Radera