torsdag 15 februari 2024

Bokreatips del 2

 Här kommer del två av mina bokreatips, den här gången från Bokus. Klickar ni på bilderna borde de ta er direkt till böckernas reasidor!


Time Riders av Alex Scarrow är första delen i en ungdomsserie som handlar om tidsresor. Det är spännande och jag drogs verkligen med i berättelsen.


En saga av Stephen King är en riktig tegelsten som genomsyras av kärleken till en hund och en kamp mellan gott och ont. Jag älskade den!


Daisy Darker av Alice Feeney är en bok som är perfekt för mörka kvällar. Spännande, kusligt och lite rysligt. 


De sju morden på Evelyn Hardcastle av Stuart Turton är en av de mest unika läsupplevelserna jag någonsin haft. Det är ingen bok att läsa när du är trött, men den är värd energin den kräver! Som en liten bonus kan jag tipsa om att även Turtons andra bok, Djävulen och det mörka vattnet , finns på rean. Den var också riktigt bra!


Aldrig släppa taget av Tilda Boisen & Frida Boisen är en viktig bok om psykisk ohälsa och kampen för att få den hjälp man behöver. Jag sträckläste den med tårarna rinnande. 


Överlevaren av Bethany Clift handlar om en kvinna som överlever en pandemi som utplånar större delen av mänskligheten. Den är både spännande, sorglig och lite rolig. 

6 kommentarer:

 1. bra tips, gillade Överlevaren

  SvaraRadera
 2. Stephen King var ett bra tips, har missat den! Det var länge sedan jag läste något av honom nu - men de böcker jag HAR läst, har jag tyckt mycket om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade den verkligen! Det var verkligen en saga med en fin vänskap mellan människa och hund :)

   Radera