torsdag 9 februari 2023

Mig krossar du aldrig av Anna Pugačova

 

Originaltitel: Mig krossar du aldrig
Sidor: 184 (Inbunden)
"Mig krossar du aldrig är en gripande och inspirerande livshistoria om entreprenören och lyckoexperter Anna Pugačova, vars resa från barnhemmet i Lettland till framgångsrik affärskvinna berört många. Född in i en missbrukarfamilj blev Anna och hennes syskon tidigt omhändertagna av socialen och placerade på barnhem. 

Vid nio års ålder började den fysiska och psykiska misshandeln när Anna placerades hos en fosterfamilj. När en lärare tre år senare äntligen slog larm hade hungern, slagen och det hårda arbetet nästan krossat henne. De men som uppstod efter dessa år kom att följa Anna genom uppväxten och gjorde livet till en ständig kamp, men drömmen om att en dag få leva ett lyckligt liv gav henne mod och drivkraft att kämpa för sin framtid.

Detta är en berättelse om att vända sina rädslor till drivkrafter och att aldrig sluta slåss för sina drömmar."

Mig krossar du aldrig är en riktigt inspirerande berättelse om hur författaren tagit sig från en tuff barndom till ett framgångsrikt och lyckligt liv som vuxen. Jag blir verkligen imponerad av hur hon kämpar och lyckas vända allt till något positivt.

Jag har även glädjen att jobba med Anna då och då och hon är en otroligt glad och sprudlande människa. Nu när jag fått ta del av hennes livshistoria är det ännu mer fantastiskt att se den hon är idag. Jag tycker det är väldigt modigt av henne att dela med sig öppet och ärligt om sina erfarenheter och hur de påverkat henne.

Jag berörs av boken som lyckas vara lättläst trots att den tar upp väldigt mörka och tunga ämnen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar