fredag 30 december 2022

Januari TBR

 

6 kommentarer:

 1. 'Himmel över Alaska' har jag på läslistan sedan anno dazumal. Hade ingen aning om att den var så lååång! Ocean Wuong lyssnade jag på, och den gick mig helt förbi. Kanske var det bara fel tillfälle, för alla andra verkar ju tycka att den är fantastisk. 'Before the Coffee...' finns också i Storytel-hyllan. Och Ariadne var jag nära att klicka hem sist jag beställde böcker från Adlibris, men jag valde till slut att avvakta. Flera böcker det ska bli kul att se vad du tycker om alltså. Gott nytt år! Pussa på öronen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Himmel över Alaska är verkligen en tegelsten men jag tror att den kan passa mig riktigt bra så jag hoppas det är en sådan bok jag bara bli uppslukad av! Spännande att du inte blev lika förälskad i Ocean Vuong som alla andra verkar vara, vi får se vilken sida jag hamnar på :D. Gott nytt år!

   Radera
 2. Först: Älskar tröjan! :D Håller tummarna för att du ska tycka om No One Gets Out Alive. Minns att mina nerver tog lite stryk ;) Är så himla glad att jag också fick Grady Hendrix bok av dig, känner på mig att den kommer vara riktigt bra! Är väldigt nyfiken på Before the Coffee... ska bli intressant att se vad du tycker om den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D. Håller också tummarna för det och att den kommer slita på mina nerver också ;p Blir spännande att se om vi tycker lika om Hendrix bok sen :D

   Radera