måndag 2 januari 2023

Nytt år!

 

Gott nytt år till er!
Hoppas ni har haft en fin jul och ett fint nyår. Jag tänkte starta året med ett klassiskt inlägg om mål och tankar för det nya året. Det allra första jag ser fram emot är min födelsedag om lite mer än en vecka, jag har tagit ut semester och ska bara spendera nästa vecka med att göra saker jag tycker om och mår bra av. Passa på att vila upp mig ordentligt efter jobb i julhandeln!

Jag har inga stora mål med bloggen. Det kommer nog inte bli inlägg varje dag igen än heller. Men jag ska försöka hålla mina videoinlägg varje fredag. De är väldigt roliga att göra. På tal om videoinlägg kommer det ett med mina favoritböcker från 2022, ett med 10 böcker jag ska försöka läsa under 2023 och ett med en bookhaul efter jul och födelsedag.

Som vanligt stort tack för att ni hänger här med mig <3 Era kommenterar gör mig alltid glad och vill ni något annat är det bara att slänga iväg ett mail. Nu håller vi tummarna för att 2023 blir ett bra år!

4 kommentarer:

 1. Gott nytt år till dig också! Hoppas att du får ett toppenår! Och du behöver inte känna några krav med bloggen, det viktigaste är att du själv tycker att det är roligt. :)
  Jag håller på att rensa ut böcker för fullt och hittade "Den flyende mannen", av Stephen King (alias Richard Bachman). Har du den redan eller vill du att jag ska spara den till dig?
  Ha det bra! Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Året har börjat med feber så vi får se hur det här går 😅 Tack snälla för att du tänker på mig! Jag har den inte så det skulle verkligen pigga upp den här sjuklingen om du vill spara den åt mig :)

   Radera
 2. Hoppas du snart blir frisk! Jag hoppas du kan ta med min bok i din bookhaul som du ska göra, vet att den kommer efter att du har fyllt år. Men det är en present/julklapp åt dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Jag hinner nog få med den i videon :)

   Radera