fredag 2 juli 2021

Juli TBR

 

8 kommentarer:

 1. Tycker Kvinnornas stad var bra och Klockmakaren är fantastisk lite svårt språk bara men när man kommer in i det så är det fantastiskt! Pulley är en ny favorit författare för mig nu. Läste båda hennes andra böcker i år (de finns inte översatta) och nu har det just kommit en till bok från henne. Ska se om jag kan få biblioteket att köpa in den.

  Det var längesedan jag läste Fågeln som vrider… men jag minns den som fantastisk!

  Kommer nog också läsa Den försvunna systern. Gillade verkligen de tre första böckerna i serien men sedan tyckte jag tyvärr de blev sämre. Men måste ju få reda på hur det slutar! Ledsamt att Lucinda Riley gick bort. (Jag tyckte det kändes intressant med Pa Salts historia också. Undrar om någon annan författare kommer skriva klart. Ibland händer ju det)
  / Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter lovande! Ska komma ihåg att vara pigg och klar i huvudet när jag läser Klockmakaren :) Hoppas jag också kommer tycka om den så mycket att jag vill fortsätta läsa de andra böckerna av henne!

   Min favorit i De sju systrarna är Skuggsystern och den enda jag inte fastnade helt för var Månsystern. De andra har jag tyckt var riktigt bra och läsvärda så jag hoppas verkligen Den sakande systern också är det! Ja blir spännande att se vad som händer med den åttonde historien, hon verkade ha hunnit arbeta en hel del på den.

   Radera
 2. Du grejar Murakami. Heja! Står i min bokhylla också *host*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske du också grejar den i sommar? ;)

   Radera
 3. Ska bli spännande att höra vad du tycker om Den saknade systern. :)
  Väldigt roligt att du gick åt alla möjliga håll på brädet! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha hoff, satt och svor åt mig själv när jag redigerade och insåg det. Men nu finns det pilar på brädet! :P

   Radera
 4. Urmakaren på Filigree street har jag länge velat läsa så jag blev glad när den kom på svenska. Hoppas du tycker om den. :) Jag blev också väldigt chockad över Rileys bortgång. Vet du om Den saknade systern var tänkt att bli den sista i serien? Önskar dig lycka till med Julis böcker! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon hade planerat och hunnit börja med en åttonde bok som skulle handla mer om pappan. Jag vet inte hur det blir med den nu, om någon annan kanske får avsluta den eller om den inte kommer ut alls!

   Radera