fredag 19 april 2019

Mina lästa böcker del 8


10 kommentarer:

 1. Den trettonde historien har stått i min hylla i typ 12 år utan att bli läst. Den har dock aldrig blivit utrensad så det var bra att du gillade den för då kanske den blir läst snart. :) Frankenstein läste jag när jag pluggade och älskade den. Den och Jane Eyre ligger och väntar på omläsning så småningom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh men läs den! :) Den är jättebra!

   Radera
 2. Många som jag vill läsa; Enola, Bokhandeln på Riverside...; Hemmet, Alltid din dotter, Engelfors-serien m.fl. Jag ska inte se filmen, lovar ;) Frankenstein skulle jag vilja läsa, den kanske kan lämpa sig för en månadens klassiker framöver. Trevlig helg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vad bra att du skippar filmen! Den är inte värd att se! :p

   Radera
 3. flera nya titlar, Färjan vill jag inte läsa, glad påsk!

  SvaraRadera
 4. Tack för den intressanta inblicken i din bokhylla! Adna, Eldnatt och
  Frida Sköbäcks böcker kittla till lite extra. Bränn alla mina brev måste jag förstås också läsa någon gång. Det som skaver och hindrar mig ifrån att läsa Schulman är minnen av honom som en okänslig bloggare, där han hängde ut folk, kränkte människor till och höger och vänster. Men det är ju länge sen nu, dags att gå vidare, och upptäcka Alex litterära kvaliteter istället : )

  Trevlig påsk
  önskar
  nicklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är känslorna jag haft mot Schulman också och som fått mig att avstå från hans böcker länge!

   Radera
 5. Takk for interessant titt på ting du har lest. Har lest få av disse bøkene selv, men leste og likte de to Engelfors-bøkene du nevnte for en del år siden og husker at det var fint. Har ikke sett filmen, visste ikke om at det hadde blitt film en gang og takk for advarsel mot å se den. God påske!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja filmen kan man verkligen hoppa över! :p Hoppas du haft en fin påsk! :)

   Radera