fredag 30 november 2018

December TBR


12 kommentarer:

 1. Ska bli spännande att se vad du tycker om "Historieläraren". Jag är ju tyvärr av uppfattningen att den var överskattad och med ett rätt förhastat slut. Så blev lite besviken. Den var intressant dock, men ja.. Kunde ha varit så mycket mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli riktigt intressant att läsa den! :)

   Radera
 2. Oj det var mycket jag blev nyfiken på men framför allt Murakamis Norwegian wood och skräcknovellerna. Tusen tack för tipsen : )

  nicklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skräcknovellerna ser jag så mycket fram emot! :)

   Radera
 3. Jag har läst några av de du visar. Den hemliga trädgården är så fin. Jag glömde bort månadens klassiker lite grann, men funderar på att ta nya tag nästa år.

  SvaraRadera
 4. Historieläraren skulle jag gärna vilja läsa och nu blev jag lite nyfiken på Suicide Club också. Charing Cross Road har jag, som sagt, läst och den är jättebra. Hon är jäkligt rolig, Hanff. Jag började läsa om den i somras men kom av mig. Har läst just den utgåvan av Den hemliga trädgården och den är verkligen jättefin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra så mycket gott om Charing Cross Road! Ser fram emot den. Och Den hemliga trädgården ska bli kul att läsa när jag vet att den är en favorit hos så många!

   Radera
 5. Spännande böcker! Blev nyfiken på Varsel i mörkret. :D Är det en bok som jag kan köpa någonstans? Min klassiker den här månaden blir En julsaga av Charles Dickens. Har en riktigt fin illustrerad utgåva som kom ut för några år sen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror du kan beställa den på Sf-bokhandelns hemsida! :) Tror det finns exemplar kvar! :)

   Radera
 6. Ewa Klingbergs serie är jättemysig. Skall också läsa tredje delen nu i december.

  SvaraRadera