torsdag 15 december 2016

Svensk skräckis för barn!

Jag fick ett mail häromdagen med en trailer för den kommande filmen Rum 213, baserad på Ingelin Angerborns bok med samma namn. Den har premiär den 24:e februari 2017 och verkar faktiskt riktigt spännande! Jag har inte läst boken än men efter att ha sett det här blir jag verkligen sugen på att göra det.Jag vet från jobbet att Angerborns böcker är riktigt populära spökhistorier för barn mellan 9 till 12 år. Har ni läst några av hennes böcker? Och visst blir man riktigt sugen på att se filmen??

6 kommentarer:

 1. Alltså jag tycker ju trailern ser sjukt läskig ut. Måste läsa boken och sen får vi se om jag låter ungarna se den. Jag kommer ju titta i alla fall. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar vara skeptisk mot svenska filmer men den här är jag verkligen sugen på att se :)

   Radera
 2. Jag har läst boken och gillade den väldigt mycket. Jag gillade både den fina vänskapsskildringen i boken men också själva spökhistorien som var riktigt läskig. Angerborns böcker är väldigt fina och går utmärkt att läsa även som vuxen =)

  SvaraRadera
 3. Jag har också förstått på jobbet att Angerborns böcker är vansinnigt populära, men har inte kommit mig för att läsa någon än så länge. Gillar definitivt trailern dock, så kanske tar och läser boken så småningom. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag måste läsa den och se filmen :)

   Radera