onsdag 28 december 2016

Jag välkomnar det nya året


Snart är 2016 slut. Ett år som jag ser fram emot att avsluta. Jag är så trött på det här året, jag behöver en omstart. Ett år då jag bryr mig om mig själv, inte förlorar mig för någon annans skull. Ett år då jag gör det jag mår bra av och lyssnar på de som faktiskt älskar mig och vet vem jag är. Ett år att bli starkare igen.

Det är inlägg på väg. De bästa böckerna från 2016 ska visas i en video, en bookhaul ska också spelas in, det finns några böcker att skriva om och jag ska nog göra en till lista för det nästa år och vad jag vill göra, vilka böcker jag vill läsa i januari ska vi också prata om.

Jag hoppas ert år har varit bra och jag hoppas ert 2017 blir ännu bättre. Den första är jag tillbaka med nya tag, tills dess tänker jag fixa färdigt inlägg och läsa så mycket jag bara kan.

26 kommentarer:

 1. Hoppas 2017 blir ett bra år för dig. Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. 2017 startar vi om på nytt, bägge två. Ser fram emot nya inlägg! Kram 💕

  SvaraRadera
 3. Jag önskar dig verkligen ett underbart 2017. Det förtjänar du. <3 Och jag ser fram emot dina planerade inlägg. Din blogg är så bra!

  Skickar kramar och styrka!

  SvaraRadera
 4. Såg även din bild på Instagram och vad du skrev både där och här hoppas jag verkligen att du bara får ett bättre 2017 än 2016 verkar ha varit för dig. Håller tummarna att du istället för oro och sorg ska få känna glädje.

  Hoppas nu alla planer blir som du vill inför 2017 och bloggen. Ser framemot vad du kommer att göra för skojiga inlägg här, precis som du planerar.

  En massa varma och styrkekramar till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla <3 Jag hoppas du också får ett superbra 2017! Kram!

   Radera
 5. Hoppas nästa år blir bättre och jag ser fram emot dina inlägg!☺️

  SvaraRadera
 6. Har 2016 varit ett jobbigt år hoppas jag innerligt att du får ett fint 2017! Kram <3

  SvaraRadera
 7. Det var ett dåligt år för världen i allmänhet... Och jag tycker också att det varit ett skräpår på många sätt. Så håller tummarna för att det blir bättre 2017, i alla fall på individnivå, världen i stort ser det mörkt ut för.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag håller med, världen vette fan vad som händer med 2017. Men på ett personligt plan får det gärna vända och bli skitbra.

   Radera
 8. Hoppas att du får ett fantastiskt 2017! :)
  Själv är jag lite kluven till om jag vill att 2016 ska ta slut. Förlorade en älskad kattvän i början av december så 2016 är det sista året som hon fanns och så länge det fortfarande är 2016 känns det inte så länge sedan som jag hade henne här. När det blir 2017 blir det ett år helt utan henne i världen och jag har lite svårt att ta in det ... Så även om 2016 inte var något höjdarår så var det ändå komplett på kattfronten. Kommer förmodligen att gråta farväl av 2016 på tolvslaget.
  Ha det bäst! Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag beklagar verkligen sorgen! <3 Det är så hemskt när man måste skiljas från sina fyrbenta vänner <3 Stor kram!

   Radera
 9. Åh ja nya tag vid nästa år, hoppas verkligen det blir annat och ta hand om dig! Kram! Och jag ser fram emot inläggen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hoppas du också får ett fint 2017 :) Kram!

   Radera
 10. Vårt år har varit det bästa på länge, och just detta att tänka på sig själv för att inte förlora sig för någon annan - det fick vi mycket hjälp till genom Clarissa Pinkola Estès: Kvinnor som slår följe med vargar. En bok att hitta sin själsstyrka - och inte bara för kvinnor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är glad att du har haft ett fint år! :) Tack för boktipset, det ska jag kolla upp.

   Radera
 11. Ja 2016 har varit ett skitår, jag hoppas på ett friskare 2017.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller tummarna att det blir så för dig!

   Radera
 12. Det låter som en bra idé med nystart. Av någon anledning tycker jag ett nytt år ger en styrka att orka ta tag i saker. Och jag ser fram emot att få läsa dina inlägg under 2017 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag håller med, det är något med det nya som pushar på en lite :)

   Radera
 13. Personligen är jag glad att 2016 tog slut, detta året har på så många sätt varit ett riktigt j-vligt år och jag är glad att det är över nu. Jag hoppas verkligen att 2017 blir något bättre och jag hoppas det blir så även för dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas du får ett jättefint 2017! Kram

   Radera