måndag 5 december 2016

Önskelista


Herregud vad snabbt tiden går. Det är snart jul! Sen är det nyår! Sen är det januari och då blir jag 29! Då är det ju naturligtvis så, med både jul och födelsedag ganska nära, att man börjar fundera på önskelistor. För sånt kan man minsann ha även om man är äldre! Så bara för skojs skull är här några av de böckerna som skriker högst efter min uppmärksamhet just nu:

 • Bazaar of Bad Dream av Stephen King
 • Morden på Mangle Street av M.R.C. Kasasian
 • Into the Wild av Jon Krakauer
 • And Every Morning the Way Home Gets Longer and Longer av Fredrik Backman
Jag insåg när jag kikade på min önskelista på adlibris att det den senaste tiden har dykt upp väldigt mycket engelska böcker. Det har jag inte tänkt på tidigare. Förut läste jag ju enbart på svenska men nu börjar det blandas mer när det kommer böcker jag vill läsa som bara finns på engelska. Det är ju bra! Engelska har alltid varit ett favoritämne i skolan så det finns egentligen inte anledning för mig att inte läsa böcker på det språket. Det har väl bara varit av ren lathet jag undvikit det kanske? För att det ändå går lite snabbare på svenska. 

Nå, hur som helst! Har ni några böcker ni önskar er i julklapp?

8 kommentarer:

 1. Självklart ska en ha önskelistor även när en blir äldre! Jag har redan börjat fila på min till min födelsedag i februari ;) Och julklappsönskelistan skickade jag iväg för ett tag sedan. Det finns en hel del böcker jag önskar mig i julklapp, men det är Anna Jakobsson Lunds två sista delar i Systemet-trilogin som skriker högst hos mig just nu. Men eftersom jag ska flytta i januari misstänker jag att jag kommer få mycket husliga prylar istället för böcker...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja flytt brukar inte innebära så många böcker i present! Men någon hoppas jag hittar till din julklappshög :D

   Radera
 2. Jag har inte gjort min önskelista än men tänkte självklart sätta ihop en jag med. Speciellt en boklig än för gör jag inte det vet jag att jag garanterat inte får några böcker :P Det är ingen som vågar köpa det eftersom de tror att jag redan har allt ;)

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen mig i det här med svenska och engelska böcker, fast jag är tvärtom. Jag läste förr endast engelska böcker av nån orsak men iår tror jag faktiskt att jag har läst fler svenska en engelska böcker. Kul att blanda lite :)

  SvaraRadera
 4. Jag har önskat mig; "Flickan med Gåvorna", "Stängd Kista", "Toner i Natten" och " Mordet på Mangle Street". Så får vi se om tomten kommer med några hårda paket! :)

  SvaraRadera