fredag 21 oktober 2016

Helgläsningen

Trevlig fredag på er!
Tänkte bara göra ett litet snabbt inlägg om vad jag har för planer för helgen. Lite jobb har jag i morgon men förutom det finns det inget planerat så jag borde kunna få en hel del läst, om jag inte fastnar på Netflix eller Youtube.

Först och främst håller jag på läsa Stark av Stephen King, den är jag alldeles strax färdig med. Läste jättemycket i den dagen när jag började, det var så svårt att sluta. Sedan har jag också börjat lite i Franktenstein av Mary Shelley, den verkar bra hittills! Men jag har inte alls hunnit långt så det är lite för tidigt att uttala mig helt säkert om det.

Skulle jag hinna färdigt med båda två, vilket inte är helt omöjligt om jag kommer in i ett riktigt läsflyt så hoppar jag direkt på We Have Always Lived in the Castle av Shirley Jackson. Min planering går ju riktigt bra! Kanske får fortsätta med det här nästa månad också. Det var ganska kul.

Vad läser ni i helg?


7 kommentarer:

 1. Håller fortfarande på med Harry Potter, men den är snart utläst :)

  SvaraRadera
 2. I helgen måste jag verkligen hinna läsa ut tre böcker från Historiska Media, eftersom sex nya böcker + sex texter kommer att landa i brevlådan under nästa vecka. Vi får väl se hur det går, om det blir som omväxling vill jag hinna vara ute och fota litet också :) Hur går det för dig med fotograferandet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har verkligen fullt upp med läsningen då! :) Det är ett tag sedan jag var ute, men efter i morgon har jag några lediga dagar igen så då kanske jag tar kameran ut om vädret vill sig :)

   Radera
  2. Vi får hålla tummarna för litet sol, här är det mest grått just nu. Men jag kanske skall hoppas på regn hela helgen, så jag har ro att läsa ;)

   Radera
 3. Under helgen har jag läst ninni Schulmans 4:e bok! Nu läser jag hennes senaste välkommen hem! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara läst hennes första men den gillade jag! :)

   Radera