fredag 23 oktober 2020

En liten uppdatering


8 kommentarer:

 1. Hoppas du snart mår bättr, tjugofyra kapitlel låter trevlig, och nytt hem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja nytt hem ska bli jättetrevligt :)

   Radera
 2. Vad spännande och roligt med flytten! Hoppas att det går smidigt för er.
  Jag stretar vidare med Empire of Storms, av Sarah J. Maas, under helgen. Har bara hunnit läsa 40 sidor eller något under veckan, så det går väldigt trögt just nu.
  Krya på huvudet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är jättekul och spännande med flytten :D. Är boken mindre bra när det går segt eller är det bara en sämre läsperiod just nu?

   Radera
  2. De dagar jag hinner läsa lite mer är boken bra, men när jag bara hinner några sidor tappar jag ibland intresset och då blir det nästan ingenting läst. Det gäller faktiskt generellt när jag läser, för jag behöver lite fler sidor/mer tid för att riktigt sjunka in i boken. Jag har jobbat mycket den här veckan och varit jättetrött, så då blev det som det blev. Boken är bra så den här gången är det tidsbrist och trötthet som är boven, men visst kan en sämre bok göra att det går trögt.

   Radera
  3. Då håller jag tummarna för att du får lite mer lästid snart! :)

   Radera
 3. Åh så underbara nyheter med flytten! :D Hoppas allt går så smidigt som möjligt. Tur att du har gjort några små rensningar i bokhyllorna nu innan all packning. (Tänker på tidigare videor du har gjort.) Boken med 24 kapitel låter ju jättemysig! Hoppas att huvudet är bättre nu. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Haha ja och jag har rensat ännu mer nu när jag packat kan jag säga. Många böcker som fått flytta till kollegor och familjemedlemmar 😄.

   Radera