fredag 7 februari 2020

The Big Book Tag!

10 kommentarer:

 1. Förut tyckte jag att det var jättejobbigt att ta mig igenom böcker som var på 500 sidor eller mer. Det har blivit bättre. :) Visst drar jag mig fortfarande lite för tegelstenar, men är det en bok jag vill läsa har jag ju inget val. I år försöker jag verkligen att inte bry mig om sidantalet, utan bara gå på det jag helst vill läsa för stunden. Fast perfekt boklängd för mig ligger nog på 300-400 sidor skulle jag tro. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite stressande att plocka upp stora böcker, det finns ju så många man vill hinna med! Men om man hoppar över alla tegelstenar missar man nog otroligt många underbara berättelser :)

   Radera
 2. Jag kan också vara lite rädd för tjocka böcker. Varför vet jag egentligen inte, för jag föredrar hellre en riktigt tjock bok med ett ordentligt avslut än en serie på flera böcker. (Säger hon och ändå läser Sagan om Isfolket.) En stad i brand har jag inte läst men den står i hyllan och väntar. Jonathan Strange måste jag läsa snart också. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sagan om Isfolket är ett undantag för mig också :P Jag är så dålig på serier men det är en jag verkligen älskar och kan läsa om! Men annars föredrar jag också enstaka böcker.

   Radera
 3. Jag gillar också tjocka böcker men det blir lite för sällan som jag läser dem. Shantaram och Under kupolen står och väntar i min bokhylla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De båda är riktigt bra så hoppas du kommer tycka om dem! :)

   Radera
 4. Narnia är ju en underbar serie. För övrigt är jag lite kluven till tegelstenar. Läser en just nu, men föredrar ändå kortare böcker.

  SvaraRadera
 5. inte läst... inte ätit godis heller :)

  SvaraRadera