torsdag 20 februari 2020

Bokreaspaning!


Jag gissar på att ingen har missat att bokrean startar på tisdag? Har ni bestämt vad ni ska köpa? Det är fullt upp på jobbet med förberedelser och det byggs verkligen upp en speciell känsla så här dagarna innan det drar igång! Men de stunder jag inte plockar upp böcker för fulla muggar har jag så klart också kikat på vilka fynd jag vill göra. Dels har jag spanat in en födelsedagspresent till en familjemedlem och den kommer jag inte visa upp här, man vet aldrig vem som tittar in! Men här är tre som jag funderar på att köpa till mig själv: 


Sharon Bolton är en författare jag verkligen har tyckt och Hantverkaren har jag velat läsa länge.


Outsidern av Stephen King, förklaring är väl egentligen onödig. Det är ju King.


Killers of the Flower Moon låter riktigt intressant och det känns som en bok jag skulle tycka om.

18 kommentarer:

 1. Hantverkaren blev jag lite besviken på https://tofflandel2.wordpress.com/2019/01/03/hantverkaren/ men gav den ändå högt omdöme.
  Stephen King är aldrig fel, tycker jag och Killers of the Flower moon verkar bra.
  Jag har förbokat tre reaböcker och beställt en fjärde bara för att jag vill ha den https://tofflandel2.wordpress.com/2020/02/06/onsdag-kvall-den-5-februari-och-torsdagen-den-6-februari-2020-tidsbrist-och-vanskaper/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Från Holmes till Sherlock har jag i hyllan! Den ser jag fram emot att läsa för en kollega talar väldigt gott om den :)

   Radera
  2. Men vilket fyndpris den (Holmesboken) har på rean! Jag blev så glad! :-)

   Radera
 2. Hantverkaren kommer jag att köpa till mig själv! :) Om Outsidern också kommer på rea vill jag såklart ha den också. Ska du se serien (eller är det film?) av den boken?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vill jag absolut göra! Men som jag förstått det måste jag först läsa Mr. Mercedes-trilogin innan jag kan läsa Outsidern?

   Radera
  2. Å det visste inte jag! Det måste jag kolla upp. Har inte läst Mercedes-serien heller. Tack för förvarningen! :D

   Radera
  3. Jag har hört att man kan bli spoilad på något om man inte gör det men vet inte hur stort det är eller något annat :P

   Radera
 3. Det är så roligt (fast lite pinsamt) men jag blir lika överrumplad varje år: "Va? Bokrea? När då?", haha. Borde ha koll på det nu men nä. Jag har beställt hem några böcker, men blev inte så många som det annars kan bli. "Outsidern" av King såg onekligen spännande ut. Väldigt snyggt och iögonfallande omslag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha men vilken trevlig överraskning varje gång! :p Ja Outsidern är riktigt snygg! Förhoppningsvis riktigt bra också :D

   Radera
 4. De två översta har jag spanat in med.

  SvaraRadera
 5. Meeeen! Jag måste missat Outsidern! Den vill jag förstås läsa, men har inte sett att den är på rean. Typiskt, då har jag inte den i min förhandsbeställning. Får kolla om bokhandeln i centrum har den på rean.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla de här är från Akademibokhandeln rea så den borde finnas i alla de butikerna! :)

   Radera
 6. Jag har köpstopp i år när det gäller böcker. Heja mig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bra jobbat så ja, heja dig! :D

   Radera