lördag 10 januari 2015

Nya böckerLite nya böcker har hittat hem: en bokvinst, två recensionsexemplar, tre inköp från bokaffären, en present och några som kom från ett presentkort jag fick i julklapp!

Vinsten kommer från Jenniesboklista!

10 kommentarer:

 1. Yay, Horrorstör! Hoppas du gillar den ^^ Annars mycket trevligt du fått in där. Kul med extra bra pris på Ritual också! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag också! Den verkar så bra och jag älskar att den ser så annorlunda ut :)

   Radera
 2. Många fina böcker. Hoppas du gillar Djävulen hjälpte mig :)

  SvaraRadera
 3. Härligt med så mycket nya böcker :) My True Love Gave to Me måste jag också införskaffa, och läsa kring jul senare i år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den får nog vänta till jul för mig också, det känns mest rätt :)

   Radera
 4. Härligt med många nya böcker!
  My true Love gave to me skulle jag gärna vilja läsa men har ännu inte gjort slag i saken. Men den som väntar på nåt gott...
  Personligen tycker jag att det ska bli väldigt intressant att få höra vad du tycker om Emma. Förra året tänkte jag att jag skulle bli lite bättre på att läsa gamla klassiker. Det började bra med The great Gatsby men jag gick bet på Emma. Hade väldigt svårt för henne som karaktär. Diskuterar gärna mer när du väl har läst den så mina negativa åsikter inte förstör dina läsupplevelse av boken. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. The great Gatsby är också en jag vill läsa! Men då ska jag faktiskt ha Emma ganska högt upp i läshögen så jag kan ta tag i den snart och se vad jag tycker! :)

   Radera
 5. Åh just de! Jag såg hos Bokföring enligt Monika att hon bjuder på en liten smakbit från just Stephen Kings bok Väckelsen. Det kanske kan vara intressant ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läste smakbiten nyss! :) Ser mycket fram emot boken ^^

   Radera