onsdag 19 juni 2013

Lite om Hungerspelen, lite om livet, lite om läsandet

Hej på er!

Det känns som det var för länge sedan jag skrev, även om det faktiskt bara gått ungefär en vecka, och det är ingen jätteovanlig tystnad för mig.
Men det har ju hänt en del, jag är nu mer i Luleå. Bor hos min syster med mina hundar och ökenråttor, kissekatten fick fortsätta till Kiruna med min mor.

Det är lite blandade känslor i kroppen kan man säga, och läsandet går lite segt just nu. Men jag läser i alla fall lite varje dag.
Hungerspelen fick bli kvar hos min före detta sambo eftersom det var hans bok, men jag hann läsa hela första boken och hela andra och lite ur tredje. Och som de flesta andra tycker jag de är jättebra. Första bättre än andra. Tredje kan jag inte säga något om än.
Har även hunnit se första filmen, men inte lika imponerad av den faktiskt. Jag tyckte den var så stressad jämfört med boken.

Nu hoppas jag att jag kommer igång med läsandet och skrivandet här igen! Jag tycker verkligen om min egen lilla värld här på bloggen och alla andra bokbloggare, ni är en så otroligt härlig grupp att få vara del av! Tack för de uppmuntrande kommentarerna till mitt förra inlägg!

Så här hoppas jag mycket av min sommar kommer se ut och jag hoppas ni också får mycket härlig läsning gjord;


2 kommentarer:

  1. En bild som visar hur säkert många utav oss vill att sommaren kommer att se ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det tror jag också, vi får hoppas det kan bli så! :)

      Radera