tisdag 25 juni 2013

Läsning i stuga

Min andra storasyster, inte den jag bor hos, har en stuga här i närheten. Dit ska jag och systern jag bor hos åka ikväll, hundarna blir så klart med. Och jag tänker ta med mig i alla fall två böcker. För nu vill jag läsa! Jag har inte orkat riktigt först pga flytten, sedan blev jag förkyld. Men nu känner jag mig bättre igen, i alla fall tillräckligt för att orka koncentrera mig på en bok.

Så den första jag tar med är så klart den jag börjat på, Blind lydnad av Will Lavender. Började på den igår kväll när jag började känna mig lite piggare och den verkar riktigt lovande! 
Andra vet jag inte riktigt än, jag har alla olästa böcker i två papperskassar i syrrans vardagsrum så jag får gå dit och rota lite och se vad jag kan hitta för roligt.

När syster åker till jobbet i morgon stannar jag och hundarna troligtvis kvar i stugan. Så vare sig det blir sol eller regn i morgon, ser jag fram emot en hel del lästid! Antingen ute i en solstol, eller inne med det mysiga ljudet av regn mot fönster och tak. 
Vad det än blir så blir det bra! 4 kommentarer: