tisdag 4 april 2023

Ice Planet Barbarians av Ruby Dixon

 

Originaltitel: Ice Planet Barbarians
Sidor: 322 (Häftad)
Serie: Ice Planet Barbarians (del 1)
"You'd think being abducted by aliens would be the worst thing that could happen to me. And you'd be wrong. Because now the aliens are having ship trouble, and they've left their cargo of human women-including me-on an ice planet. We're not equipped for life in this desolate winter wasteland. Since I'm the unofficial leader, I head out into the snow to look for help.

I find help all right. A big blue horned alien introduces himself in a rather...startling way. Vektal says that I'm his mate, his chosen female and that the reason his chest is purring is because of my presence. He'll help me and my people survive, but this poses a new problem.

If Vektal helps us survive, I'm not sure he's going to want to let me go."

Det här var ett litet experiment från min sida kan man säga. En bok helt utanför min comfort zone. En steamy berättelse om en tjej som träffar en blå utomjording med både horn och svans. 

Jag läste den här boken med väldigt öppet sinne. På instagram hade jag fått bra tips om att inte ta den på för stort allvar och jag hade fått veta lite som gjorde att jag var beredd på hur relationen mellan Georgie och Vektal skulle vara. Det är väldigt mycket stor stark utomjording som ska ta hand om och skydda liten mänsklig tjej. 

I början var den lite mörkare än jag var beredd på, det finns andra utomjordingar som inte alls är trevliga mot tjejerna som kidnappats. Efter att de dumpats på isplaneten är det däremot väldigt underhållande läsning. Jag skrattar och fnissar mig igenom stora delar just för att den inte går att ta på så stort allvar. 

Den är väldigt detaljerad när det gäller sexscenerna, inget hålls tillbaka där inte! Det finns fler böcker i serien, jag vet inte om det är fyra eller fem vid det här laget. Kommer jag läsa vidare? Nja, det är kanske inte så troligt. Men det var väldigt roligt att läsa den här i alla fall!

2 kommentarer:

  1. Har en känsla av att jag också skulle skratta en hel del om jag läste den här! Kan tänka mig att man inte glömmer den här i första taget ;)

    SvaraRadera