tisdag 4 januari 2022

Hotet av Dean Koontz

 

Originaltitel: The Crooked Staircase
Sidor: 441 (Inbunden)
Serie: Jane Hawk (del 3)
"Jane Hawk vet att hon lever på lånad tid. Men så länge hon andas kommer hon aldrig att upphöra att ensam kriga mot den skrämmande konspirationen som hotar miljoner människors fria vilja.

Kampen har gjort Jane till en eftersökt flykting, jagad inte bara av regeringen utan av den hemliga sammansvärjning som ligger bakom att människor tar sitt liv och i samma stund mördar många andra. Jane riktar in sig på ett nytt byte: en listig man med förbindelser högt upp i hierarkin, en förvrängd själ med en armé av professionella mördare i beredskap.

Driven av sitt rättfärdiga raseri och obändiga jakt på rättvisa, reser Jane från södra Kalifornien till de snöiga sluttningarna vid Lake Tahoe för att möta hotet hon står emot. Trots sitt mod är hon oförberedd på den hemska sanningen som väntar henne på platsen där hennes långa mardröm föddes."

Den här serien är så förbaskat spännande! Man får knappt någon chans att andas. Från första till sista sidan är det full fart och nerverna är på helspänn. Jag älskar det!

Det är svårt att skriva utförligt om tredje delen i en serie så det blir kanske ett lite kortare inlägg. Jag kan bara säga att jag verkligen tycker om att följa Jane Hawk på hennes uppdrag. Hon är en så tuff och stark karaktär och jag hade inte velat ha henne som fiende. 

Ibland satt jag och viskade "nej..nej..nej..." medan jag läste. Vissa händelser var bara så frustrerande och sorgliga! Och slutet, jag behöver veta hur det går! 

Men nu är det bara att vänta på nästa del. Kanske får jag hoppa över till engelska så jag kan fortsätta när jag än känner för det. Vi får se hur mitt tålamod är!

6 kommentarer:

 1. Kanske dags att snart ta tag i den här serien då. Jag har alla tre delarna i hyllan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag! :) De är så spännande!

   Radera
 2. Ha ha, jag blir alldeles trött av att ha nerverna på helspänn. Även om det är en jättebra bok, så blir jag mest trött och tänker att jag nog inte ska läsa mer spänning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha då kanske det är bäst att läsa annat :D

   Radera
 3. Den här serien ska jag börja läsa snart. :) Har samlat på mig de två första böckerna och de låter ju så spännande! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad spännande! Du måste berätta vad du tycker sen :D

   Radera