måndag 3 januari 2022

Gott nytt 2022!

 

Gott nytt år på er! Hoppas ni hade en fin nyårsafton. Vi tog det lugnt hemma, åt lite gott, tittade på The Witcher och hade det allmänt bra och mysigt! Nitro är inte rädd för fyrverkerierna vilket är skönt.

Så, hur ska 2022 bli? Bloggmässigt har jag inga speciella nyheter, jag kör på det jag gjort hittills. Försöker ha ett inlägg varje vardag och fredagar är det videoinlägg. Jag tänker inte ta emot så mycket recensionsexemplar, vill koncentrera mig på böckerna jag har i hyllan. Jag tror jag faktiskt bara har ett recensionsex som jag tackat ja till hemma och det ska läsas nu i januari. Sen har jag några få överraskningar som hänger kvar men de blir lästa när läget känns rätt.

TBR-spelet jag och Jennifer har pysslat ihop har verkligen hjälpt mig att plocka upp böcker som väntat länge. Det har känts både roligt och bra så det vill jag fortsätta med! 

Annars vill jag bara tacka er för att ni tittar in och lämnar kommentarer! Det gör mig lika glad varje gång. Jag vet att mycket flyttas över till Instagram så jag är verkligen tacksam för de kommentarer som kommer in hit <3

Jag hoppas ni får ett jättefint 2022!

10 kommentarer:

 1. Ja jag insåg att jag läste några böcker förra året som hade stått länge i bokhyllan, tänker försöka fortsätta läsa böcker som jag har stående :)

  SvaraRadera
 2. Glad fortsättning på det nya året. Skall bli spännande att följa dig även i år, se vad du läser och få lite boktips.

  SvaraRadera
 3. Instagramlösa jag fortsätter att kommentera här. :D
  Åh, vad skönt att Nitro inte bryr sig om fyrverkerierna. Mina katter blev lite skärrade när det smällde precis utanför, men sedan var de okej.
  God fortsättning till dig också! Hoppas att ditt 2022 blir toppen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör mig glad! :D Hoppas du får ett jättebra 2022! :)

   Radera
 4. Det är kul att titta på TBR-spelet. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör mig så glad att höra för det är väldigt roligt att spela :)

   Radera