fredag 21 januari 2022

Bookhaul: jul och födelsedag!

 

6 kommentarer:

 1. När vargarna kom ska jag försöka klämma in i min februari-TBR. The Bees lät ju kul. Jag gillar bin, skulle vilja ha egna kupor, men det får bli när ungarna har växt till sig lite. Hrm... påhittat om Big Foot? Inte den riktiga alltså? ;) Den låter kul, skulle kunna tänka mig den. Omslaget på Alcott är verkligen jättefint! Ingen stress med Winter Dance, ta den när det passar, om det så blir nästa år eller om fem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nej hur otroligt det än låter är det faktiskt inte den riktiga Big Foot det handlar om! ;P Ibland är jag inte så smart :P. Det känns som att Winter Dance ska läsas när det är kallt och ruggigt ute iaf! Den blev inte med på februaris tbr men det finns fortfarande tid för kalla dagar i mars :D. Jag är ju väldigt nyfiken på den så förhoppningsvis blir det snart ändå :).

   Radera
 2. Grattis på födelsedagen! Vargar verkar vara populärt, lånade boken om bokköpare på biblioteket, ibland pratar han i facebook

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Ja jag följer hans sida på facebook så ser honom där ibland :)

   Radera
 3. Älskar din tröja! :D Passar dig perfekt. <3 Nitro låter som den perfekta bok-kompisen, han vet precis vad du vill ha. ;) Devil and the Dark Waters och Sju sortes människor... är jag väldigt nyfiken på! Måste erkänna att jag föredrar omslaget på den engelska utgåvan av Kings bok.

  Och det känns skönt att veta att man inte är ensam om att gilla zombies, sjukdomar och sånt. XD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag bor i den nu ;P Jag håller med om omslaget på Kings bok, det är lite mer speciellt tycker jag :)
   Haha nope du är verkligen inte ensam! Zombie-berättelser kan verkligen vara spännande!

   Radera