fredag 27 november 2020

December TBR

 

10 kommentarer:

 1. Det där var verkligen en rejöl hlg. Solsystern vill även jag läsa snart. Längtar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ser verkligen fram emot att plocka upp den! :D

   Radera
 2. Omslaget till Amy Snow är verkligen fint! Och Tilly lät ju spännande, den kanske jag kan läsa med Nasse. Och så systrarna ja... Vad man ska börja med brukar ge sig, ofta blir det något helt annat än man trodde som plötsligt känns helt rätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Brukar inte fastna för såna omslag men det här lockade verkligen :).

   Radera
 3. Åh, vad roligt att du ska läsa Elatsoe! Jag köpte den för ett tag sedan men hsr inte kommit till den än. Ska bli spännande att höra vad du tycker om den. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade inte hört talas om den innan jag fick tipset från kollega! Den låter verkligen bra :)

   Radera
 4. En spännande bokhög! Outsidern har jag inte läst än så det ska bli kul att se vad du tycker om den. Spännande att se vad Nitro har hittat på till jul. :P Jag har legat lite efter med dina videor, men nu har jag tittat "ikapp". ;) Så snyggt det blev med de nya bokhyllorna! Och det skulle vara roligt att se en uppdaterad rundvisning bland dem. (Tror du frågade om det i din förra video men jag kan ha fel) Gör som du känner för och orkar. :) Ha en finfin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kör nog en bookshelftour uppdelad i några delar! Ska bara hitta tid att göra det bra också :D Har hört att Outsidern ska vara jättebra så ser fram emot den :). Hoppas du också haft en bra helg!

   Radera
 5. tycker mycket om flickan i serien The Queen's Gambit.

  SvaraRadera