fredag 13 december 2019

Utmaningar 2020!


31 kommentarer:

 1. Kul att du har en jultröja på dig :D

  Jag har inte funderat på utmaningarna än. Vissa utmaningar upphör ju efter ett tag när de som startat dem tröttnar. Jag har ju kört Kaosutmaningen i år. Hoppas någon vill ta över den 2020.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju december så då ska det vara jultröja på :D

   Radera
 2. Jag har gjort en tbr-jar med alla mina olästa böcker. Så ska dra en per månad. Samt att jag kommer göra lite andra listor med böcker jag vill läsa under 2020, bara för att jag tycker det är så kul.

  En fråga om din långsamläsning: känner du att du kan ta till dig historien bra när du läser den så sakta? Misstänker att du kanske inte läser så länge i den, eller med stora pauser. Jag brukar känna att sånt kan förstöra min läsrytm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En sån hade jag ett tag! Men glömde av att använda den av någon anledning.

   Jag tycker det har funkat riktigt bra hittills i alla fall :) Jag minns väldigt tydligt vad som hänt än så länge och känner ingen stress med att läsa vidare av oron att glömma bort något.

   Radera
 3. Det blir nog "den här boken känner jag för nu"-läsning till största delen av 2020 :D ju större bebisen blir destu mindre lästid blir det, känns det som..tills det svänger om några år igen ;D Man får vara glad med vad man hinner. Misstänker att olästa böcker kommer öka i hyllan, köper alltid fler än jag hinner läsa...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag! :D Olästa böcker har ju en förmåga att föröka sig på något underligt sätt.. :P

   Radera
 4. Jag har funderat lite och känner att jag behöver läsa lite hyllvärmare, så den utmaningen du nämnde får jag kolla in :)

  SvaraRadera
 5. Kul med nya utmaningar. Jag hakade sporadiskt på klassikerutmaningen och det var riktigt kul. Borde damma av 2020.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vore verkligen bra att få läst lite äldre böcker som väntat på uppmärksamhet :)

   Radera
 6. Har försökt att läsa lite hyllvärmare i år och tänker så klart fortsätta nästa år.

  SvaraRadera
 7. Jag hade faktiskt tänkt att ha 'Vad huset förmår' - alltså hyllvärmare -som ett av mina teman 2020, så det blir same same... Jag tänker också fortsätta med min egen utmaning 'Förkovran' och för att kompensera för '6 klassiker på 6 månader' har jag fyllt på med lite fler klassiker i den. '3x3' kommer jag också att fortsätta med. Eftersom Ugglan & Boken inte tänker köra 'Månadens språk' nästa år, så har jag själv gjort en lista på språk. Ja, och så kommer jag att ha ett andra tema också, precis som i år. M a o verkar det bara bli utmaningar som jag roar mig med på egen hand. Det skulle naturligtvis vara kul om någon hängde på, men jag tror inte att det blir så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får fullt upp med olika utmaningar låter det som! :) Spårkutmaning hade varit roligt att göra någon gång men jag vet inte om jag hinner med det också nästa år. Får se! Om jag känner för att testa så hojtar jag till :)

   Radera
  2. Egentligen inte fler än jag har haft i år :) Jag har ändå läst 65 böcker hittills, som inte ingick i någon utmaning, så det blir tid för annat också.

   Radera
  3. Det är ju många :) Hur många böcker har du läst allt som allt i år?

   Radera
  4. 148 - efter en titt på Goodreads.

   Radera
 8. OCH... köpstopp för böcker för hela nästa år! (wish me luck!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycka till! Det hade jag aldrig klarat :)

   Radera
 9. Kult med juleantrekk :) Og artig med utmaninger. Selv har jeg ingen mål for 2020 utover at jeg ikke skal øke Goodreads-målet mitt med en bok for hvert år slik som jeg har pleid. I stedet skal målet enkelt og greit være å lese 100 bøker i året, det er mer oversiktlig og enkelt å forholde seg til.

  SvaraRadera
 10. Damma av-utmaning kör jag varje år, men lite inofficiellt. Jag brukar ha som mål att läsa tre "gamla" varje månad så kanske skulle jag hoppa på den officiella utmaning. Jag gillar utmaningar som jag klarar av :)

  Annars kör jag de gamla vanliga utmaningarna, som Boktolvan, Finish That Series och Vi möts igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det roligt med utmaningar man lyckas med :p Det peppar en att fortsätta!

   Radera
 11. Jag har läst en hel del hyllvärmare under året och tänker att jag fortsätter med det. Har lyckats krympa högen från 165 till 95.
  Lycka till med dina utmaningar!

  SvaraRadera
 12. jag har typ 999 olästa böcker i min bokhylla

  SvaraRadera
 13. Jag har som många här mängder av olästa böcker i hyllorna. Min utmaning nästa år är att läsa alla dessa innan jag får köpa någon ny. Alltså köpstopp blandat med att läsa de jag redan har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är duktigt gjort! Det skulle jag nog inte klara av faktiskt :). Hur många olästa har du?

   Radera
 14. Jag älskar läsutmaningar och har gjort över 10 st i år. Nästa år blir det nog några färre. De jag planerar göra är: Popsugar reading challenge (det blir tredje året för mig), Feelgoodfredags läsutmaning, MommyMannegrens utmaning och så har jag gjort en egen läsutmaning (som ni hittar på min Instagramsida sofias_books om ni vill vara med). Det blir säkert några fler utmaningar men det är dessa jag garanterat kommer att göra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj det var många! :) Har inte hört talas om flera av de du nämner så får kolla upp lite mer!

   Radera