onsdag 2 november 2016

Läsplaner för november

Nämen, två videos på en vecka! Det ni! Men här har ni i alla fall vilka böcker jag tänker ägna mig åt i november. Den här månaden blir det recensionsexemplar för hela slanten. Jag har faktiskt hunnit läsa några av ungdomsböckerna redan så det kommer en del inlägg för dem efter idag.

Vad läser ni i november?


4 kommentarer:

 1. Vilken trevlig bokhög du har för november. Boken om Ferdinand var verkligen superfin.
  Själv har jag precis börjat läsa Ett vakande öga av Fredrik T Olsson, och jag är redan fast. Några av mina andra planerade böcker är, Entry Island av Peter May, En officer och spion av Robert Harris och Begravd jätte av Kazuo Ishiguro.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Begravd jätte är jag jättesugen på att läsa :)

   Radera
 2. Nitro bara: "Men, matte, du kan ju inte ägna tid åt annat än mig. Bäst att jag snor en blomma så att jag får lite mer uppmärksamhet <3" Lillebror gör precis samma sak. Fast med strumpor. Eller vantar. Jag har väldigt mycket udda strumpor just nu.

  Du verkar ha mycket trevlig läsning framför dig. Själv planerar jag inte så mycket, utan ska försöka satsa på lustläsning. Eftersom jag är så trött för närvarande att jag knappt får något läst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha men ungefär så, fräckt av mig att koncentrera mig på något annat än honom ;). De är ju inte direkt diskreta när de ska ha uppmärksamhet :p.

   Då låter det bäst att läsa vad man känner för :). Jag vill mest få den här högen att minska innan året är slut så jag kan läsa lite mer "egna" böcker i december :).

   Radera