söndag 31 augusti 2014

Bokpaket!

Igår var jag pigg nog och hämtade ut ett bokpaket som kommit till Ica här vid min nya lägenhet, woop woop! Självklart var det ett bokpaket...vad skulle det annars vara liksom?
Det var från underbara Idus förlag, jag väntade mig en bok därifrån eftersom jag bett om ett recensionsexemplar. Så gissa om jag tog några små lyckliga skutt när jag öppnade paketet och såg att det innehöll tre böcker!? • Får hundar korvar i himlen? av Sara Galli och illlustrationer av Mats Molid. Den här överraskningen blev jag superglad för! Jag har nämligen sett den på en sida vi använder oss av på praktiken och tyckt att den lät otroligt bra och viktig. Ämnet är hur barn reagerar och tänker när till exempel ett älskat husdjur närmar sig livets slut. Jag vet att jag kommer gråta till den här, det kanske är en barnbok men jag kommer gråta.
 • Alvhilda - Uppvaknandet av Pernilla Lindgren. Det här var den andra överraskningen och den låter så spännande! Det ska vara den första delen i en urban fantasy-trilogi där svenska myter och fantasiväsen är en del av grunden. 
 • Livsregler för en medelstor get av Ina Ekegård. På framsidan står det "En varm berättelse om att köra vilse", och just den raden var en stor del att jag blev nyfiken och bad om ett recensionsexemplar av den här. Ina Ekegård har tidigare skrivit Schimpansen från Munkfors, som jag inte läst men jag minns att jag var nyfiken på den också för att den hade Munkfors i titeln, och det var där jag bodde tidigare! Den här ska bli jätteintressant att läsa.

Tusen tack Idus förlag för de fina böckerna, jag ser fram emot dem alla tre! 

8 kommentarer:

 1. Ina Ikegårds bok har ju i alla fall en väldigt bra titel. Lite halvt omöjligt att inte plocka upp boken och läsa vad den handlar om, om jag skulle få syn på den i bokhandeln :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha håller med! Det är en underbar titel :)

   Radera
 2. Det var ju en trevlig överraskning med tre istället för en :)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med C R M Nilsson ovan, jag skulle inte heller kunna motstå en bok med en titel som Ekegårds! Ser fram emot din recension :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har börjat läsa den idag så det dyker upp tankar på den inom kort bara läshumöret håller sig uppe :)

   Radera
 4. Jag måste bara säga att det där är en otroligt snygg klocka på bilden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Jag är väldigt nöjd med den, det ska bli kul nu i egen lägenhet att kunna ta lite andra bilder med rekvisita som till exempel den :p

   Radera