tisdag 6 maj 2014

The Walking Dead 2: På drift av Robert Kirkman


Originaltitel: The Walkin Dead: Miles behind us
Sidor: 144 (Häftad)

"I The Walking Dead volym 2 - På drift - söker våra vänner efter värme, mat och tak över huvudet. Till slut hittar de en tillfällig fristad på Hershels gård. Men lyckan är kortvarig..."
Äntligen har jag fortsatt med The Walking Dead i seriealbumsformat!

Det är fortsatt riktigt bra och spännande. Här känner jag också igen en del händelser från tv-serien som jag ju sett innan men vissa saker hade jag helt glömt. Och vissa saker, och relationer, är helt nya för mig och jag höll nog på tappa hakan några gånger.

Jag gillar att det här verkar bli mörkare och mörkare och det är inte många pauser karaktärerna får mellan varje nytt slag.
Det är också en del tunga tankar som delas i det här albumet, hur framtiden blir, hur barn som växer upp kanske aldrig kommer att få uppleva saker som vi idag tar för givet. Som att gå på bio med någon, eller skaffa körkort. Sådan saker som är helt normala idag, och det är lite läskigt att tänka på när man läser också. Hur verkligen allt skulle förändras och den generation som växer upp i det inte kommer ha det där vanliga livet. Hur allt handlar om att överleva.

Seriealbumen har mig fortfarande fast och jag ser fram emot att fortsätta läsa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar