onsdag 9 oktober 2013

En liten enkät passar väl på en onsdag

Jag har sett flera som har gjort den här, men jag lånade den nu från Fiktiviteter. Jag sitter och gör ingenting innan det är dags för en promenad i det riktigt höstiga vädret, så då passar det med en liten enkät som tidsfördriv!

Vem inspirerade/uppmuntrade dig att börja blogga?
Bloggat har jag gjort på olika ställen under åren, men om vi ska koncentrera oss på bokbloggen så var det Amanda på BokNiklasBotten som fick mig att börja bokblogga. Vi känner varandra sedan ganska många år tillbaka över internet så hon övertalade mig efter att hon startat sin blogg. Väldigt bra grej att övertala mig om kan jag konstatera så här i efterhand!

Hur väljer du ämne att blogga om?
Det är ju en bokblogg så ämnet är ganska självklart böcker. Det blir böcker jag läst, böcker jag köper eller får, och ibland dyker det upp någon fin bokig bild jag hittar när jag sitter och kikar runt på olika boksidor, och så vidare om olika bokiga saker.
Sedan kan det hända att mina djur råkar dyka upp någon gång och min kärlek till Doctor Who har också smugit sig in då och då. Men främst är det böcker!

Vad vet de flesta inte om dig?
De flesta som läser bloggen antar jag man menar? Ja..Jag är ganska pysslig av mig i perioder! Jag håller på att sticka en halsduk nu till exempel, ska även försöka mig på en matchande mössa efter det. Jag fotar löjligt mycket, speciellt djur och natur. Jag skriver dikter.
Jag har svårt för folksamlingar, det ger mig ångest och panikkänslor men jobbar på att det ska bli bättre. Där var det lite blandat som besökare här kanske inte vet!

Vilka tre ord beskriver din stil bäst? 
Min stil på bloggen? Ehm..jag har faktiskt inte aning hur jag ska beskriva den.

Vad tycker du om att göra när du inte bloggar? 
Promenera med/träna med mina hundar, läsa så klart, pyssla med olika saker. En ny besatthet jag har är att kolla på folk som spelar tv-spel på youtube, helst läskiga spel, sådana jag inte vågar spela själv, haha.

Så, det var den enkäten. Snart börjar det bli dags att göra mig klar för promenaden och sen ska lite ärenden göras under kvällen. Hoppas ni har en fin onsdag!

4 kommentarer:

 1. Intressant! Vad har du för hundar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En berner sennen på 6 år och en strävhårig foxterrier på 2 år :)

   Radera
 2. Det där med "vad andra inte vet om dig"... det är så lustigt, för det är som om du beskriver mig :D
  Jag fotar också löjligt mycket djur och natur, jag stickar också en halsduk men har redab stickat mössan till den (används dagligen kan jag säga ;))
  Dikter är jag dok dålig på och skriver inte så mycket, men egna noveller och böcker - Yes box. Folksamlingar har jag inget imot men jag kan lätt bli yr i huvudet av för mycket folk. För mycket att titta på helt enkelt eftersom jag gärna vill titta på alla som går förbi :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vad kul att det var lika! :) Jag hoppas min mössa blir bra sen, har aldrig stickat en mössa :p.

   Radera