fredag 9 november 2012

Vinst och bibblo

Vilken härlig bokdag det har varit idag! Först fick jag hem en jättefin bokvinst från Olika sidor, jag fick reda på igår att jag vann hans tävling och redan idag landade böckerna i min brevlåda! Tusen tack!

Till hjälp för att presentera vad jag vann har jag min lilla foxterrier Nitro; • Udda verklighet av Nene Ormes 
 • Flickan från ingenstans av Justin Cronin
En otroligt fin vinst som jag blev jätteglad för! Två böcker som jag, tack vare andra bokbloggare, varit sugen på att läsa! 

Sedan, faktiskt direkt efter jag hämtat posten, drog jag vidare till biblioteket. Lämnade tillbaka lite böcker, och kom så klart ut med några andra.
Här får min lite större berner sennen Aramis agera modell med böckerna; 


 • Rosemarys baby av Ira Levin
 • Kaninhjärta av Christin Ljungqvist 
 • Hemsökelsen av Shirley Jackson
Sedan for jag vidare till en julmarknad på Mårbacka, Selma Lagerlöfs hem :). Det är en mysig tradition vi har. I år hade vi till och med fått lite snö så det blev extra mysigt att gå runt där när det mörknade. 

Så nu är jag en väldigt glad och nöjd filur. Hundarna är också glada, de fick varsitt grisöra som tack för hjälpen med att visa upp böckerna :).

12 kommentarer:

 1. Då får vi hoppas på härlig läsning :D

  SvaraRadera
 2. Nä men titta en fox! En sån har jag med fast den andra varianten. Är det därför du läser om stressade hundar?? :-) Så kul med nån mer som har foxterrier!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är faktiskt för hans skull jag läser den boken :). Jag har tagit över honom från min mamma för 2 månader sedan ungefär, och när han kom hit var han galet stressad och spänd. Nu är det bättre men fortfarande finns det framsteg att göra. Speciellt att få honom att slappna av vid katten! Du råkar inte ha något tips där? :)

   Radera
 3. Ujuj, vad svårt! Jag har själv en del problem med vår foxterrier som beror på stress (han är 9 år nu). Det som gör att han får en lägre stressnivå är att han är ordentligt aktiverad. Jag brukar lägga spår till vår hund (med leksak. Foxterriern får gärna ett adrenalinpåslag vid stress som gör att de "stänger av". Med vår hund kan det funka att "hålla honom", alltså lägga armarna runt som om man ska krama och hålla lagom hårt. Då lugnar han sig lite iaf. Sedan har han världens bästa personligheter som vägar upp alla problem, som tur är. Har dock hört att den variant du har ska vara lite lättare! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja mitt lilla monster har också en härlig personlighet :). Han är så glad, nyfiken och väldigt mysig av sig. Så det peppar en ju att fortsätta jobba med honom, jag är säker på att han kan bli en helt otrolig hund bara han lär sig varva ner lite mer :). Tack för tipsen! Ska testa spår med leksak och se om han tycker om det :).

   Radera
  2. Det är tur för dem det!! :-) Foxterriern är verkligen en hund som är verkligt tacksam att göra saker med. Lättlärda och arbetsvilliga! Hoppas ni gillar spår!! Vi verkar bo i närheten av varandra också. Mårbacka är ett av mina favoritjulmarknader och sunnetös är jag i botten! .-)

   Radera
  3. Haha ja verkligen! :P
   Lättlärd har jag märkt att han är, och så nyfiken och pigg på att hitta på saker! Nu är han ju precis över året och väl inne i den där roliga fasen när allt är upp och ner i kropp och knopp så, koncentrationen hans är inte den bästa just nu :P.
   Ah vad kul! :) Jag älskar Mårbackas julmarknad, så mysigt att strosa runt där :). Men kommer från Kiruna egentligen, så har letat mig en bit neråt :)

   Radera
 4. Då får jag se till att läsa ut "Begärets nio växter" snabbt och börja på "Flickan från ingenstans" så vi kan diskutera den sen n_n
  Om nu bara tiden skulle vilja stanna upp lite också...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog ingen brådska :) Har inte börjat på Flickan från ingenstans än! :)

   Radera
 5. Alltså de där hundögonen alltså!! Jag dööör så fina! :D (Fina och bra böcker också men blev lite distraherad av de där ögonen...)

  /Lingonhjärta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja man kan verkligen få blickar som gör att man smälter ^^

   Radera