torsdag 31 december 2020

Gott nytt år!


Ja ni, vilket år vi haft. Det blev nog inte som någon hade tänkt sig. Jag hoppas ändå ni har haft det bra och kunnat hitta ljusglimtar i den oroliga tid som varit. Och jag håller verkligen tummarna för att 2021 blir bättre, ljusare och med mer glädje i sig.

Det bästa som hände i år var att jag och sambon äntligen fick flytta till en större lägenhet. Det fungerade visserligen att bo två personer och en hund på 30 kvm men att komma till en tvåa har verkligen varit skönt. Jag sitter fortfarande ibland och bara tittar mig omkring och är så glad och lycklig över att vi fick den här. 

Ett plus att den inte har några dåliga minnen som sitter i väggarna. Det är en stor lättnad för mig. Vi har även märkt att vovven verkar ännu gladare sedan vi flyttade. Det var nog några kilon som ramlade av både hans och mina axlar när vi fick komma bort ifrån lägenheten där vi upplevt alldeles för många bråk, alldeles för mycket skit. 

Den nya är vårt hem och vi fyller den med kärlek, glädje och nya minnen varje dag som går. Jag är så tacksam över att ha min sambo vid min sida och få möta ännu ett år tillsammans med honom. 

Bloggmässigt så kommer jag fortsätta försöka ha inlägg mellan måndag och fredag varje vecka, där fredag förhoppningsvis fortsätter vara en videodag. Jag kommer inte ta emot så många recensionsexemplar utan vill fokusera på böckerna som finns i den egna hyllan. Många har väntat länge och förtjänar verkligen uppmärksamhet nu! Det finns ju dessutom ett bibliotek där jag kan låna böcker jag vill läsa. Eller så kan jag köpa dem och stötta författare och förlag på det sättet. Böcker kommer bli lästa i alla fall, det är jag övertygad om.

Tack för att ni hängt med mig här under 2020, jag hoppas att ni stannar kvar under 2021! Tänk, då fyller bloggen 10 år. Det är ganska fantastiskt. Jag hoppas ni får ett bra avslut på det här året och en bra start på det nya!

Gott nytt år!

16 kommentarer:

 1. Önskar dig ett Gott Nytt 2021. Kram!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Gott nytt år! Hoppas du hade ett bra avslut! :)

   Radera
 3. Är så glad för er skull och det är underbart att höra hur bra ni trivs i ert nya hem! Fint ändå att slutet av 2020 blev en nystart för dig och sambon (och Nitro såklart!) och jag önskar er ett Gott Nytt År och att glädjen fortsätter i 2021! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Hoppas du också får ett jättebra 2021! <3

   Radera
 4. Gott nytt år!! Härligt att höra om lägenheten. :) Hoppas att 2021 blir ett fantastiskt år både för er och alla andra! Självklart följer vi dig här på bloggen även nästa år. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Hoppas du också får ett underbart 2021!

   Radera
 5. Så härligt det låter. Hoppas på ett riktigt gott nytt år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi får hoppas 2021 blir lite roligare än vad 2020 varit!

   Radera
 6. God fortsättning på det nya året, bästa Vargnatt!

  SvaraRadera
 7. Det låter fantastiskt! Djur visar verkligen vad de känner, så skönt att ni alla mår bra. God fortsättning!

  SvaraRadera
 8. God fortsättning kära du! Fint med ny lägenhet.

  SvaraRadera