onsdag 31 juli 2019

Köpsug just nu

Ibland kliar det ju lite extra mycket i fingrarna. Men jag ska försöka hålla mig ett tag till. Så jag tänkte att om jag delar med mig av vilka böcker jag är extra sugen på just nu, så kanske det slutar klia lite i alla fall!


En ny bok från författaren till Six Stories och Hydra. Den här kommer garanterat att få flytta hem till mig någon gång framöver! 


We are the ants såg jag inne hos BookAddict och den låter riktigt intressant!


Böckerna om The Witcher har jag blivit nyfiken på eftersom spelet spelas här hemma en del och Netflix kommer snart med en serie! Är det någon av er som har läst böckerna? 


Pilu of the Woods har jag för mig att jag såg inne hos Akima Montgomery. Den verkar bara jättesöt och fin!


Och Starfell - Willow Moss and the Lost Day är det Nerd Reading Books som fått mig intresserad av!

8 kommentarer:

 1. Jättekul att få se vilka böcker som lockar lite extra mycket! :) Starfell har jag också nu, yay! Pilou of the woods ser ju helt underbar ut. Har inte läst nån av witcher-böckerna men tror jag har den första på svenska hemma. Hoppas det kliar lite mindre i fingrarna nu! :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det gör det inte :P Men det är dags att köpa present åt någon annan snart så då kanske det råkar komma med något annat i kundvagnen också ;D

   Radera
 2. Bra tips! The Witcher är jag intresserad av att läsa mer om. Såg dock att den finns som serietidning så funderar på att ge mig på det först och främst och sen kanske böckerna. Men jag får se.

  Kul att du verkar gilla Starfell! Hoppas du får chansen att läsa den snart :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visste inte att den fanns som serietidning! Det vore också kul att läsa! Men jag har snöat in lite på tanken på böckerna så det blir nog dem först här :P
   Det hoppas jag också!

   Radera
  2. Nej, jag visste inte det heller men såg det nyss nånstans... Typ facebook eller nåt sånt, så tänkte jag skulle försöka se om jag kan hitta nåt.
   Böcker är ju att föredra helt klart, men jag vill gärna ha allt i samma serie och den första boken (tror jag det är...?) fick jag av nån annan. Jobbigt att köpa om känner jag, haha.
   Men hoppas att Netflix gör Witcher riktigt bra, för spelen har ju varit ganska populära. Ska du kolla?

   Radera
  3. Jag tänkte absolut kolla serien! Har inte spelat spelet själv men har kollat en del när pojkvännen spelat det nu under sommaren :)

   Radera
 3. Åh känner igen mig, man kan ju aldrig köpa nog med böcker! :)

  SvaraRadera