måndag 1 juli 2019

Hjälp, vad ska jag göra med räkorna?? av Thomas Järvheden


Originaltitel: Hjälp, vad ska jag göra med räkorna??
Sidor: 141 (Pocket)
"Har du också märkt att nästan oavsett vad man googlar på kommer man förr eller senare till sajten Familjeliv? Inte att undra på kanske med tanke på att denna gigantiska mötesplats sedan starten har samlat imponerande 75 miljoner diskussionstrådar. Här diskuteras allt. Precis allt. 
I boken Hjälp vad ska jag göra med räkorna?? har ståuppkomikern Thomas Järvheden samlat och kommenterat de allra mest minnesvärda trådarna. Har du någonsin funderat över vad man kan laga av räkor med ansikte, vad man gör om man ertappar sin svärmor med att stjäla eller om man kan bli avstängd från sin kvartersbutik för att man handlar för lite ja, då är detta boken för dig."
Det här var en väldigt lättsam och rolig bok! Perfekt när man inte orkar koncentrera sig på något avancerat och behöver få skratta lite åt hur skumma människor kan vara ibland. Det är ett urval av trådar om allt möjligt från Familjeliv, den ena mer galen än den andra.

Boken är indelad i kapitel som har olika ämnen; Mat, Skola och Grannar är några exempel. Den kräver inget långt, komplicerat inlägg egentligen, det är bara roligt! Kanske kan det vara en perfekt present att ge om man ska på middag hos någon och vill ha med sig en liten gåva. 

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Den kan verkligen få en att skratta :D

   Radera
 2. Den här låter kul! Och visst stämmer det, vad jag än har googlat på så nå sjutton hamnar Familjeliv överst på söklistan. Kan tänka mig att det finns en hel del material där. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha eller hur! Det är verkligen så :P

   Radera
 3. Vi högläste ur den härom helgen och alla, i olika åldrar, skrattade hysteriskt. Historien med räkorna var ju fullständigt underbar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja visst var den! Eller den när någon kallade grannen för katt :)

   Radera