fredag 29 juni 2018

Juli TBR


10 kommentarer:

 1. Spännande bokhög du har plockat ihop. Andarnas labyrint har jag blivit nyfiken på, men har inte läst de tidigare böckerna i serien. Får börja med de. Härskarteknik står som en liten hyllvärmare här hemma och Colgans bok är charmig. Jag vill så gärna åka till Skottland nu. Trevlig läsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh då har du mycket bra läsning framför dig med Zafon! Hans böcker är fantastiska. Jag har varit i Skottland en gång och vill så gärna åka tillbaka!

   Radera
 2. lite samma här, "egna" böcker nu - från biblioteket också :)

  SvaraRadera
 3. Det är så härligt när man är riktigt pepp på vissa böcker! Och det verkar vara en riktigt intressant hög. Dem som jag är extra nyfiken på är The City, In i Vildmarken (har också sett filmen), Meddling Kids, Själv (Introvert hjälpte mig mycket) och Hunter!! Ja..i stort sett alla då ;) Ha det så bra! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vad kul att högen var intressant för dig också! :D Introvert var jättebra för mig också att läsa, kände igen mig så mycket!

   Radera
 4. Jag har Zafons tre första böcker i serien men har bara läst ettan för en herrans massa år sen. Tyckte väldigt mycket om den och har först nu på senare tid förstått att de andra två hyllvärmarna hör till samma serie. Funderar på att läsa om Vindens skugga och sedan fortsätta serien men det blir nog inte närmsta tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De andra två är också väldigt bra!

   Radera
 5. Vad kul att videon inte avbröts av klipp. Det blev mer levande så här. Bara älskade när du gjorde en paus för att det kanske skulle komma en nysning. 😄

  Roligt med en förlängning av klassikerutmaningen. Jag ligger efter som vanligt. Har inte börjat med juniboken än 😔 Men när jag läst den (Kallocain) ska jag berätta vilka jag valt för andra halvåret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha kul att du tyckte om videon! :)

   Kallocian har jag inte läst men hört mycket bra om :)

   Radera