måndag 4 december 2017

Maran av Åsa Larsson & Ingela Korsell


Originaltitel: Maran
Sidor: 197 (Kartonnage)
Serie: PAX (del 9)
Ålder: 9-12
"Svarthäxan sluter ett ödesdigert avtal med Maran och Estrids drömväktare sätts ur spel. Det är korpbröderna Alrik och Viggo som måste bege sig ner i Estrids dröm och rädda henne! Iris varnar dem om att det finns en stor fara med att beträda drömmarnas värld; om man dör i drömmen så dör man på riktigt..."
Det börjar bli lite sorgligt nu när jag läser de här böckerna för nu vet jag hur nära slutet vi är! Bara en enda liten bok kvar att vänta på, sen är det färdigt. Vad ska jag göra då? Vad ska jag då skicka för böcker åt systersonen så fort de kommer ut?!

Som vanligt går det väldigt fort att läsa ut en bok i den här serien, det är så spännande och berättelserna har så bra driv att man verkligen inte vill lägga ner dem. Och den cliffhangern som det avslutades med här alltså...Inte snällt!

Jag har egentligen inte så mycket jag kan skriva om den här enskilda boken då jag inte vill förstöra för någon som kanske inte läst dem än. Det enda jag kan säga är att det är en otroligt bra serie och har man någon i slukaråldern som gillar spännande och lite läskiga böcker är det här verkligen ett hett tips!

7 kommentarer:

 1. Då har jag och yngsta dottern alla härliga böcker kvar då vi inte läst en enda. Har din systerson läst Warriors-serien? Bokfabrikens förlag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har han inte så vitt jag vet! Tror du de skulle passa honom? Han har hunnit bli 15 nu :)

   Radera
 2. Sv: gud så härligt! Älskade också hästböcker när jag var liten!

  SvaraRadera
 3. Jag är fortfarande på bok två :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har du mycket spännande framför dig! :)

   Radera
 4. Jag har lyssnat på flera av dem och de är verkligen bra :)

  SvaraRadera