måndag 12 oktober 2015

Second hand-runda

Jag och syrran tog en tur bland second hand-affärerna i lördags, här är resultatet! Har ni läst någon av böckerna får ni gärna säga vad ni tyckte i kommentarerna! Eller om det är några ni är nyfikna på, eller vad som helst :).


14 kommentarer:

 1. Jag har läst de fyra första delarna av Guillous romansvit Det Stora Århundradet och tycker mycket om dem. Ja, du har rätt, den tredje heter Mellan Rött och Svart.
  Berättelserna hänger ihop, så jag rekommenderar att du läser dem i rätt ordning. Börja med Brobyggarna och arbeta dig framåt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra att du gillar dem! :) Jag ska absolut börja med Brobyggarna!

   Radera
 2. Tack för en härlig video! :) Många bra boktips. Jag har nyss blivit tipsad om Svinhugg också så det blir att läsa den snart. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för en så fin kommentar! :) Svinhugg och hela den serien verkar vara populär så hoppas att vi båda kommer gilla den :)

   Radera
 3. Köpte nyligen Brobyggarna på en second hand butik och tänkte läsa den snart för att se vad jag tycker :) isf blir det att spana efter de resterande i serien. Blir intressant att se vad du tycker om den :)

  SvaraRadera
 4. Tatueringen blev verkligen jättefin <3

  Ja, vad är det med hundarna och riva ut stoppningen ur leksakerna?! Lillebror får inte leka med stoppade leksaker utan övervakning eftersom han dessutom äter upp den...

  Jag har bara läst Natten jag dog, som jag också tyckte var riktigt bra, och Jack Uppskäraren, som det är ett bra tag sedan jag läste. Jag har för mig att jag tyckte att den var bra, men störde mig lite på att de hade med bilder på mordoffren som lik. Även fast de är döda sedan länge kan en visa lite respekt, men det är ju min konstiga hang-up.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det känns så bra att ha ett evigt minne av honom <3.

   Haha men eller hur. Nitro har också en förmåga att tugga i sig lite om man inte håller koll, så han får den bara korta stunder och när jag är i närheten. Har du något tips på någon bra och hållbar hundleksak får du gärna hojta! Vore så kul om någon kunde hålla ett tag i alla fall.

   Oj, det visste jag inte att det var bilder med i den också. Jag kollade inte igenom den, köpte den helt ärligt enbart på titeln.

   Radera
 5. Har Svinhugg stående oläst i hyllan, likaså de tre första delarna i Guillous serie. Lewis-trilogin är verkligen läsvärd, Vassa föremål är både smått skum och spännande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smått skum och spännande låter bra :D

   Radera
 6. Det är lätt att få med sig mycket böcker hem när man går på second hand-runda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det :) Det är ju så billigt!

   Radera
 7. Hmm, är väldigt sen med att se ditt videoinlägg plus att kommentera på det. Men kände att jag ville gärna skriva att jag också har svårt för Pär Moberg efter att ha sett honom som elak hustrumisshandlare i en film för så länge sen att jag inte ens minns titeln, men känslan för honom finns kvar tyvärr. Han är säkert en snäll person...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bättre sent än aldrig ;). Haha men ja, han har spelat många läskiga roller och gör det ju bra. Samtidigt verkar han väldigt snäll och så i sitt matlagningsprogram :)

   Radera