lördag 15 mars 2014

Nytt under veckan

Hoppas ni har en bra helg! Det har dykt upp lite nytt här hemma under veckan som jag tänkte visa.
Dels så har jag tagit hem ett läsexemplar från praktiken som jag är jättesugen på att börja läsa! Det är Det sjunde barnet av Erik Valeur.


Sedan var Apart förlag så snälla att de gav en rabattkod man kunde använda för att köpa första delen av The Walking Dead för endast fraktpriset. Det här är något jag varit så nyfiken på så jag var tvungen att ta det! Har redan läst ut seriealbumet så jag tänkte göra ett inlägg om det i morgon.
På samma linje så fick jag ett mail från Andreas på Ades Media som undrade om jag var intresserad av att läsa lite italiensk skräck i serieformat! Självklart var jag det! Så igår dök Dylan Dog upp med posten och det ska bli riktigt intressant att läsa.


8 kommentarer:

 1. Det sjunde barnet är jag ganska nyfiken på, men såg att det var en tegelsten på biblioteket så får bli en tid då jag har lite mer lästid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är verkligen en tegelsten! Så jag hoppas det är en riktigt bra tegelsten :)

   Radera
 2. Det sjunde barnet har jag som e-bok, men det är en tjockis,
  The Walking dead läser min son, han tycker jag ska läsa det med.
  Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. The Walking dead var riktigt bra! :)

   Radera
 3. Svar
  1. Tunna böcker är skönt att ha ibland :)

   Radera
 4. Tänk! Det finns verkligen fler än jag som läser serie böcker i vuxen ålder :D Jag funderar på om jag ska skaffa Twilight serien i deras serierböcker och har sett äv Stephen Kings böcker om Det mörka tornet finns som sådan. Vad heter de? Grafiska böcker?? :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gör det helt klart :) Det var länge sedan jag gjorde det sist men nu när jag fått hem de här så har det varit kul att börja igen! :) Jag har läst första av Twiilight-boken i serieformat, den var helt okej som jag minns det!

   Radera