fredag 8 maj 2020

Fem av de obehagligaste böckerna i min hylla


10 kommentarer:

 1. A Head Full of Ghosts har jag sneglat på länge. Blev glad när jag såg att jag har Inga kelgrisar... och Jag vet var du bor som väntar på mig i bokhyllorna! Men också lite lätt nervös? ;) Fågelmannen har jag läst och den var obehaglig.. huh.. Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh du måste berätta vad du tycker sen om du läser Inga kelgrisar... :D Den är verkligen...speciell :D

   Radera
  2. Ja det lovar jag att göra! Det är så bra att bli påmind om böckerna också för nu ska jag putta upp dem i läshögen så jag äntligen läser dem. :P

   Radera
 2. läskigt intressant inlägg, Testamente har jag läst, verkligen knasig famijl och ännu knasigare pappa.

  SvaraRadera
 3. "A Head of Ghost" tyckte jag om att läsa, men jag tyckte överlag att den var väldigt... oläskig. Gillade definitivt inte slutet, det pajade typ allt för min del. Men det är tur att smaken är olika! ;)

  "Inga kelgrisar" lät väldigt spännande! Låter lite originellt med en just obehagligt trappuppgång om inte annat. De är ju så alldagliga men kan ändå vara så sjukt läskiga (har bott på såna ställen med två ingångar/uppgångar, där den ena undveks till varje pris om man inte ville springa upp 3 våningar halvt skräckslagen). Många bra tips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade verkligen inte velat bo i den trappuppgången i Inga kelgrisar... Huuh! Den du har bott i låter inte heller vidare trevlig 😅

   Radera
 4. Ingen Jurkyrkogård? :) Nå, nu vet jag vad jag ska undvika ;) Fast Testamente har jag förstås läst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jurtjyrkogård kanske det ska stavas?

   Radera
  2. Haha jag har nog förträngt den boken så fort jag läste den för att kunna gå vidare 😅. Nej men, ville försöka att inte tjata om King och Koontz hela tiden! Finns så många andra bra också som jag kan tipsa om som du inte ska läsa ;)

   Radera