måndag 31 december 2018

Gott nytt år & läsplaner 2019


Sista dagen på 2018! Man kan verkligen säga att det här året har varit bättre än 2017. Jag har gjort saker för mig själv, träffat en fin människa, haft en weekend i Stockholm som var helt otrolig, sett Smokie live tillsammans med mamma, mått bättre och bättre igen, blivit mer mig själv. Jag har från och med i morgon en fast anställning i bokaffären där jag varit sedan hösten 2013. Det har varit ett ljusare år och jag hoppas 2019 fortsätter på samma sätt.

Men läsningen då? Och bloggen! Vad planeras det här kommande året? Jag vill fortsätta försöka ha ett inlägg varje vardag och videoinlägg varje fredag. Har ni önskemål på videos ni vill se så berätta! Jag tar gärna emot idéer!

Jag ska försöka att lägga in böcker från min egen hylla i varje månads TBR. Det har känts bra att kunna beta av böcker som jag själv skaffat också. Klassikerutmaningen fortsätter, sex nya titlar är utvalda för årets sex första månader! Jag hoppas jag fortsätter lyckas läsa en i månaden.

Annars ser jag fram emot ett år med massor av nya spännande boksläpp, äventyr och utmaningar! Tusen tack till alla er som läser och följer mig och delar mitt boknörderi. Ni betyder väldigt mycket ska ni veta!

Och tack till alla förlag och författare som ger mig chansen att läsa så mycket intressanta, roliga, spännande och fantastiska böcker som jag kanske hade missat annars!

GOTT NYTT ÅR!

26 kommentarer:

 1. gott nytt bloggår! ❤️ jag ser framemot lite mer antika böcker...

  SvaraRadera
 2. Tack för dina fantastiska videos som jag älskar! Gott nytt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aw tack snälla för de fina orden! <3 Gott nytt år!

   Radera
 3. Gott slut och gott nytt år. Jag är så glad att jag har hittat din härliga bokblogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och detsamma! Tycker mycket om din fina blogg :)

   Radera
 4. Gott nytt år! Det känns bra att höra att det här året var mycket bättre än det förra. Och jag håller tummarna för att det här blir ännu bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hoppas du också får ett jättebra 2019! :)

   Radera
 5. Så härligt att läsa om hur bra ditt år har varit! Hoppas att 2019 fortsätter på samma sätt för dig! Jag kommer att fortsätta att följa dig och ser fram emot nya, spännande inlägg och videos. Kram och gott nytt år!

  SvaraRadera
 6. Åh, vad härligt att du har haft ett så bra 2018! Hoppas att det fortsätter under 2019 och grattis till den fasta anställningen! :)
  Jag fortsätter självklart att följa din blogg. Jag har blivit sämre på att skriva kommentarer har jag märkt, men jag läser den och kollar på din mysiga videos. :)
  Gott nytt år och kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Och kul att du fortfarande kikar in här! Kram! :)

   Radera
 7. Vad roligt att du haft ett sånt ljust och berikande år, allt verkar
  falla på plats för dig, sannerligen glädjande att höra! Hoppas att 2019 blir ett riktigt bra år för dig också. Till sist, tusen tack
  för alla bra boktips jag fått det här året! Det är alltid så givande
  och trevligt att följa din mångsidiga bokblogg.

  Gott Nytt År!
  hälsar
  nicklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för att du varit med och fortsätter in på 2019! :)

   Radera
 8. Grattis till att du har haft ett sådant bra år, grattis till nya jobbet och jag hoppas 2019 kommer att fortsätta att vara ett gott år för dig.

  Ser framemot både läsa bloggen och se dina booktubeklipp.
  Gott nytt år!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Hoppas du får ett fint 2019!

   Radera
 9. Är så glad för din skull! Du förtjänar all lycka! Och stort grattis till din anställning! :D Härligt att du ska fortsätta med dina videos, jag gillar dem jättemycket! Läser varje inlägg och kommer göra det nästa år också. :) Gott Nytt År!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för dina fina ord och peppen! :D Ser fram emot att se dig i kommentarerna kommande år också :D Gott nytt år!

   Radera
 10. Det är så skönt att läsa att det går bra för dig. Hoppas det fortsätter 2019 :) Got nytt år!

  SvaraRadera