fredag 6 januari 2017

Planer 2017


Nytt år, nya tag, right? Det blir nog inga bokmål det här året heller, inga utmaningar eller så. Jag vill mest köra lustläsning. Ta det som faller mig in, kanske att jag fortsätter göra små högar varje månad för det var faktiskt ganska roligt. Kul att spela in videos till det också. Men vi får se.

Annars då? Finns det några planer för 2017? Jo då det är väl klart det gör.

 • Tatuering - den blev inte av under förra året. Men nu den elfte januari är det dags att sätta dit min andra tatuering. Det blir på min vänstra underarm och jag kan säga att det har med en bok och ett citat att göra. Resten får ni veta när den är klar. Jag ser väldigt mycket fram emot det, det är dagen innan min födelsedag så det blir en fin present åt mig själv.
 • Resa - Jag vill i alla fall åka till Umeå och familjen där i år. Det blev ingen tur dit under 2016 och det är så tråkigt. Men i år ska jag väl lyckas ta mig dit i alla fall hoppas jag. 
 • Må bra - Det här kan innebära så mycket. Läsa mer, istället för att fastna vid youtube. Ta längre promenader. Fota mer. Skriva för hand mer. Använda mina målarböcker mer. Min första del i det här är att en av mina bästa kompisar kommer ner från Kiruna den trettonde och stannar helgen. Det ska bli riktigt roligt. 

18 kommentarer:

 1. Låter som bra mål! Spännande med tatuering :'D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag ser så mycket fram emot att göra den!

   Radera
 2. Gillar det här med mål att sträva mot istället för att ge en massa löften som direkt känns kravfyllt, allt tappar sin charm då. Krav finns överallt ändå.
  Spännande med tatuering! Nyfiken på citatet ;) och sista punkten att må bra - svår en. Jag har också den som mål. Kan lätt bli diffust så egentligen innehåller den fler små mål så det blir lättare att ta på och sträva mot. Jobba med sig själv är nog det svåraste att faktiskt ta tag i och hålla fast vid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bild på tatueringen med citatet dyker garanterat upp när den är gjord! :)
   Jag hoppas det går bra för dig med att hålla målet att må bättre. Man får komma ihåg att ta sig tid för att göra sånt som gör att man blir glad!

   Radera
 3. Så spännande med tatuering. Hopps vi får se en bild sedan :D

  SvaraRadera
 4. Jag ska inte gå på en massa utmaningar heller men man blir sugen. Tatuering däremot vågar jag mig inte på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag faktiskt inte haft problem med, jag har sällan blivit sugen på alla utmaningar som finns där ute :)

   Radera
 5. Bra tolkning av må bra! Det skall jag nog också satsa på.

  SvaraRadera
 6. Spännande med tatueringen! Din sista punkt kan jag verkligen hålla med om. En mycket viktig och bra punkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli så kul! Jag hoppas du också får må bra i år :)

   Radera
 7. Till Umeå vill jag också åka snart. Har släkt kvar där som jag vill hälsa på. Att göra saker som gör att man mår bra är superviktigt. Håller tummarna stenhårt att du lyckas med dina mål. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och Umeå är ju så fint :) Jag satsar nog på att ta mig dit sommar/höst nån gång! Kram!

   Radera
 8. Det verkar som bra mål att sträva efter. Hoppas detta år blir bra för dig! Jag fick en liten målarbok av min syster nu i jul och jag har nästan blivit lite beroende av att sitta och fylla i den, det är väldigt mysigt att ägna sig åt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Ja visst är det mysigt? Jag måste bli bättre på att lägga tid på det :)

   Radera
 9. Jag skulle vilja resa riktigt långt och bara vara modig och självständig. Kanske kommer jag och knackar på din dörr en vacker dag! :) haha <3

  Jag har ingen speciell läsplanering jag heller. Men jag har skrivit upp t.ex "Läsutmaning 2017" (bokförlaget Forum) och kollar efter lite andra utmaningar...också har jag listan i en kalender....utifall jag skulle få hjärnsläpp och behöva hjälp att välja nån ny spännande läsning ~

  SvaraRadera