onsdag 18 januari 2017

9 fakta om min hund

Idag blir det ett lite annorlunda inlägg! Jag såg det här hos Natsumisan och tyckte det var en så rolig idé att jag kidnappade den! Fast för henne gäller det en katt och mig en hund! Det är helt enkelt nio fakta om mitt lilla monster Nitro. 1. Han är en mycket osäker liten herre. Barn som skriker, läskigt. Främlingar, läskig. Det mesta, läskigt. Men något han inte bryr sig om ett dugg? Nyårsafton. Han skiter fullständigt i att det låter som världen håller på gå under. Logiken i det, någon?
 2. Han är en lite lagom grinig herre på nätterna om man rör sig mycket i sängen. Då morrar han till och låter typ som "Men för h-vete låt mig sova ifred!". Vilket ju händer ganska ofta eftersom jag ofta har svårt att somna och snurrar ganska ordentligt.
 3. Han är misstänksam mot nytt godis ibland. Då kan han ta godisbiten i munnen, stirra på en några sekunder och sen spotta ut den. Efter att ha nosat på den brukar den godkännas och ätas upp.
 4. Han AVSKYR att klippa klorna!
 5. Han har opererat bort en bit av tarmen när han var valp för han hade en ovana att äta Aramis päls och fluffiga filtar och det blev stopp.
 6. Han går mycket bättre i sele än i halsband men han hatar att ta på sig sele. Tar man fram halsbandet kommer han glatt springande, men tar man fram sele får man ha sett till att sätta för så han inte kan gömma sig under sängen. 
 7. Han var min mammas hund från början men jag fick ta över honom och han har bott med mig större delen av sitt liv.
 8. Han är jätteduktig på att lära sig saker så länge han tycker det är värt det. Men det märks tydligt så fort han blir uttråkad, då försvinner koncentrationen hur gott godis man än har.
 9. Han är mitt lilla monster och har gett mig några gråa hår under åren med sina rädslor och beteenden men jag kallar honom för ett monster med all kärlek i världen. Det finns ingen som honom och jag skulle aldrig byta ut honom mot något! 

15 kommentarer:

 1. Vilket underbart inlägg! Tack! :) Härligt att få veta lite mer om din lilla filur.

  SvaraRadera
 2. Ja han är så fin, älska dina videos om böcker med lilla hunden med.

  SvaraRadera
 3. Så mysigt inlägg! Och en så fin hund =)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin hund och vilket fint inlägg! :)

  SvaraRadera
 5. Åh så roligt att läsa och lära känna Nitro lite mer! Så söt :) Känner att jag nog vill göra en egen sånhär lista ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tycker det! :) Ja gör det! :D

   Radera
 6. Åå han är så söt! Och jättekul att höra mer om honom, det är ju en riktigt intressant personlighet han har :')

  SvaraRadera
 7. Härligt att få lära känna Nitro bättre :) Han är så fin.

  SvaraRadera
 8. Vilket fint inlägg om Nitro. Jättekul att läsa! :)

  SvaraRadera