torsdag 18 juni 2015

Mini-haul

Det har dykt upp två recensionsexemplar som jag inte har hunnit visa upp tidigare här på bloggen. Eftersom det bara är två stycken blir det ett bildinlägg i dag! • Järnskallen av Nils Håkansson. Den här skrev jag ju om när jag hade gjort testet för att se vem jag var i boken. Blev jätteglad när själva boken också dök upp! Dessutom var den otroligt fint inslagen. 
 • Wehrmacht-soldaternas brev från fronten 1939-1945 av Marie Moutier. Som verkar riktigt intressant. Jag har någon underlig fascination med gamla brev så den här kommer nog passa mig perfekt. 

Tusen tack till förlagen som skickade ut de här, Albert Bonniers förlag och Lind & Co. Det är alltid otroligt uppskattat ska ni veta!

4 kommentarer:

 1. Nu måste jag få passa på att fråga. Vad betyder "haul" som jag sett några gånger förut. Om jag kollar google translate, så får jag veta att det betyder halning, bogsering, sträcka eller notvarp, men det passar inte in här. Så snälla, befria mig från sömnlösheten. Vad betyder "haul" i detta sammanhang? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet faktiskt inte hur en exakt översättning skulle vara! Men det är det ord som används på youtube osv när man visar upp saker man köpt/fått :)

   Radera
  2. Mystiskt. Uttalas det "hål"?

   Radera
  3. Mja med ett lite längre å kanske :)

   Radera