onsdag 19 november 2014

The Walking Dead Volym 3 I Tryggt Förvar av Robert Kirkman


Sidor: 144 (Häftad)
Recensionsexemplar: Från Apart Förlag, tusen tack!
"Volym 3 följer vårt gäng med överlevande när de hittar ett permanent läger inuti ett fängelse. Relationer ändras, personer dör och vårt gäng med överlevare lär sig att det finns något mer dödligt än zombies där ute...varandra."
Jag som tyckte tv-serien var mörk. Men de här seriealbumen verkar till och med bli mörkare för varje del jag läser..och jag gillar det!

Vissa stunder känns igen från det jag sett på tv, men väldigt mycket är fortfarande annorlunda. Så det är inte alls upprepande att läsa. Det är andra karaktärer som ger nya händelser osv, det blir nästan som en helt annan berättelse vissa gånger.
Jag minns inte om jag nämnt det här i tidigare inlägg om seriealbum, men jag har alltid trott att det skulle vara så tråkigt att läsa serier som är i svartvitt men har märkt nu att jag faktiskt gillar det. Speciellt till de här så passar det utmärkt, det ger mer djup och känsla åt illustrationerna. Skuggorna ger rädslan mer liv.

Med stor förväntning ser jag fram emot att fortsätta den här läsningen! Och har ni bara sett tv-serien, så läs den också. Skillnaden är väldigt stor och seriealbumen är verkligen värda det.
Det enda jag skulle kunna hitta att klaga på är att de gärna hade fått vara mycket längre! Men det är bara för att jag vill ha kvar att läsa av dem längre så klart. Jag sträckläste det här en natt för det var omöjligt att lägga bort. Och då försvinner 144 sidor väldigt snabbt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar