lördag 19 januari 2013

City of Bones av Cassandra Clare


Serie: The Mortal Instruments 1
Sidor: 443

"Sixteen-year-old Clary Fray is an ordinary teenager, who likes hanging out in Brooklyn with her friends. But everything changes the night she witnesses a murder, committed by a group of teens armed with medieval weaponry. The murderous group are Shadowhunters, secret warriors dedicated to driving demons out of this dimension and back into their own. Drawn inexorably into a terrifying world, Clary slowly begins to learn the truth about her family - and the battle for the fate of the world."

 Det här är en bok jag antagligen inte skulle ha läst om det inte var för bokbloggarvärlden. Jag har hört så mycket om den så nu var jag tvungen att läsa den själv och se vad det handlade om.

City of Bones är då första boken i serien, och efter att ha läst den kan jag säga att jag verkligen vill fortsätta med de andra böckerna. Jag gillar verkligen den här världen, personerna och historien.
Den är lite rolig, spännande och överraskade mig ganska ordentligt när det gällde vissa slutklämmar.

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva så det här blir ett litet inlägg, men jag ser fram emot att läsa resten av böckerna.

4 kommentarer:

 1. Åh, jag måste också läsa den! Jag har hört SÅ mycket gott om den nu. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev för mycket goda ord för att jag skulle kunna låta bli den till slut :D

   Radera
 2. Funderar på den boken också, får nog ta och se om det är något som passar mig :)

  SvaraRadera