onsdag 18 juli 2012

Mitt i flytten

En liten paus i allt skruvande och bärande och uppackande! Vi var på IKEA igår och skaffade lite mer saker, bland annat två Billy-bokhyllor till. Det kommer bli väldigt trevligt i vardagsrummet tror jag, mycket bokhyllor, mycket plats för böcker, en fin soffa ska dit också en liten läshörna åt mig någonstans. Kommer bli perfekt!

Men just nu står mina böcker så här och väntar;
Visst har jag en fin bokvakt! 

Förhoppningsvis kan jag sätta mig ikväll med ett glas vin och börja pyssla upp böckerna, jag ser barnsligt mycket fram emot det!

12 kommentarer:

 1. Jag kan verkligen förstå att du ser fram emot det. Hade själv samma känsla när jag efter ett halvår fick packa upp mina böcker. Ack, vackra känsla!

  Ser fram emot att få se efter-bilder med. :-)

  SvaraRadera
 2. Jag förstår vad du menar! Jag sak också skaffa mig en till bokhylla - jag har fem lådor med böcker som inte kommit upp än! - och jag kände också en barnslig iver för att plocka upp mina böcker till den bokhylla jag redan har. n_n
  Tack för paketet. Det kom igår och jag tog en snabb runda till mataffären med Frida som sällskap och hämtade ut det n_n Nu ligger dem i hyllan och viskar till mig med lockande röster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att det kom fram!:) Blir automatiskt paranoid över posten förmåga att leverera saker när det är paket som ska skickas :P

   Radera
 3. Oj, vad många kassar! Förstår att det kryper i dig att få packa upp dem. Hoppas du får dig ditt glas vin och att du kan få packa upp dina böcker i lugn och ro :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fick jag! :) Nu funderar jag om jag är nöjd nog och kan visa upp resultatet här på bloggen, sover nog på saken:)

   Radera
 4. Oj, så mycket böcker! Det är en härlig känsla att få plocka upp böcker och ställa in dem i bokhyllan. Tänk att jag får göra sånt på jobbet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det, riktigt mysigt att pyssla med :). Måste vara härligt att jobba med det! :)

   Radera
 5. Härligt, skulle behöva en ny bokhylla här med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De blir ju lätt fulla efter ett tag! Inte lätt när det finns så mycket böcker man vill ha ;)

   Radera
 6. Så fin hund och många kassar med säkert många fina och bra böcker:)

  SvaraRadera