tisdag 1 augusti 2017

Stöld av James Patterson & Rees Jones


Originaltitel: Heist
Sidor: 132 (Häftad)
Recensionsexemplar: Från Bokfabriken, tusen tack! 
"Skulle du dö för min bror?
De är redo att slå till. I flera månader har de övervakat juveleraren på Hatton Garden. De har full kontroll. Ingenting kommer kunna gå snett. 
Vad de inte tagit med i beräkningarna är att någon annan har planerat exakt samma kupp. Men de måste ta hem det här Det är långt ifrån bara diamanterna som står på spel."
Bookshots är en ny grej om jag förstår det rätt och två stycken dök upp som överraskningar i min brevlåda. De beskrivs som korta actionfyllda romaner som man hinner läsa även om man har ont om tid ibland. Väldigt smart faktiskt!

På 132 sidor hinner James Patterson pressa in väldigt mycket spänning och action. Det händer saker hela tiden och han lyckas till och med överraska mig trots det korta utrymmet. Det är ju inte böcker där man kommer nära karaktärerna men det är underhållande och lättläst.

Tanken är väl att man inte ska behöva lägga ner dem när man väl har börjat, de ska gå att läsa ut dem i en sittning. Och det gjorde jag med den här, för det gick faktiskt inte att sluta. Jag blev så pass indragen i berättelsen och ville verkligen få veta hur allt skulle lösa sig.

Jag kan också tänka mig att den här kan funka bra som present till någon som kanske inte läser så mycket men vill komma igång lite mer med något riktigt fartfyllt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar