fredag 19 augusti 2016

Lite allmänt bokprat

Trevlig helg på er! Har ni några roliga planer?
Själv ska jag jobba, förvisso bara 3 timmar i morgon och 4 på söndag. Så jag ska väl hinna läsa en del också hoppas jag.
Dels ska jag läsa ut The Shock of the Fall av Nathan Filer som har varit min lunchbok den här veckan, dels ska jag börja ordentligt på Ett veck i tiden av Madeleine L'engle som jag verkligen ser fram emot.

Jag hoppas att jag dessutom ska kunna börja på någon deckare eller skräckis. Jag har läst så många böcker nu som handlar om psykiska ohälsa på olika vis. Det har varit bra böcker men det blir tungt efter ett tag. Så efter Filers bok får det bli en paus i det ämnet. Nu vill jag ha något av Stephen King eller en riktigt spännande deckare.

I och för sig har jag på Storytel laddat ner The Amityville Horror av Jay Anson. Kanske det vore något att börja lyssna på?

Till veckan kommer jag ha mer ledig tid också, så då tänkte jag passa på att filma lite videos. När jag var i Kiruna frågade jag på Instagram om jag skulle göra en video med mina barndomsfavoriter. Det gjorde jag också, men sedan lyckades jag radera den och blev så frustrerad att jag inte kommit mig för att göra en ny på ett tag. Men nu tänkte jag ta tag i det, det blir inte riktigt samma böcker eftersom inte alla fick följa med mig hem, men några blir det i alla fall!

Jag hoppas ni får en jättebra helg!

8 kommentarer: