lördag 28 januari 2012

Dags för veckans bokbloggsjerka

Veckans fråga inne hos Annika lyder;

"Om du hittar en bok du gillar går du då bananas för att få tag på samtliga böcker som denna författare har skrivit?"
Det beror lite på. Är det en del i en serie så vill jag ha de andra delarna också. Är det däremot en enskild roman, så är det troligt att jag kollar upp vad författaren har skrivit mer, men det är inte lika säkert att jag köper böckerna bara för att det är samma författare. De ska fortfarande låta intressanta, låter de inte som något jag skulle gilla så läser jag dem inte.

Däremot har jag några fasta författare som jag vill ha alla böcker av, till exempel Koontz, King och Sandemo.

5 kommentarer:

 1. Sandemo har jag inte läst något av. Jag gissar att det är något man borde också, namnet har ju förföljt mig sedan barnsben känns det som.

  SvaraRadera
 2. Jag har ju börjat läsa Väktare nu, som ljudbok. Den verkar riktigt lovande! :-)Har kommit fram till när den där hantverkaren kommer, Strick(?) Obehaglig typ!

  SvaraRadera
 3. Ser att du börjat med Jo Nesbös deckare nu. Då har du 9 bra böcker att samla på!

  SvaraRadera
 4. Monika: Jag tycker hon har mysiga böcker :). Jag har alltid läst mycket men mamma som inte varit så intresserad av det började läsa mer när vi fick hem Sagan om Isfolket, sen dess har hon bara fortsatt :).

  Böcker och sånt:
  Åh jag är lite avundsjuk att du får läsa den första gången :).

  Anna: Ja jag tyckte om Fladdermusmannen så Nesbös och resten av böckerna låter också bra så kanske får kolla om biblioteket har dem :)

  SvaraRadera
 5. Precis som Monika så har inte jag heller läst något av Sandemo. Inte av Kingen heller för den delen men det jobbar jag ju i allafall på.. :)
  Får nog ta och ge Sandemo en chans också någon gång..

  SvaraRadera