onsdag 13 maj 2015

Läser just nu

Nu kör jag slalomläsning igen, och därför syns inte allt jag läser här till höger på bloggen, så jag tänkte att det var dags för ett uppdateringsinlägg!
Hemma läser jag dels Hallahem - staden under berget av Susanne Trydal & Daniel Åhlin, som syns i högerspalten. Men jag läser även Vild - En vandring till mig själv av Cheryl Strayed.


Ljudboken för tillfället är som synes till höger Hur du tränar din drake av Cressida Cowell. Jag såg filmen med Tom när han var här och älskade den. Så nu vill jag ta mig igenom boken också. 
Och på rasterna på jobbet läste jag precis ut Huset mittemot av Alex Haridi, den kommer det ett inlägg om framöver! Så nu ska jag nog försöka börja på Den ökända historien om Frankie Landau-Banks av E. Lockhart. Så ser min lässtatus ut just nu! Är det någon av dem ni läst, eller vill läsa? 

6 kommentarer:

 1. E.Lockharts är jag jättesugen på. Slalomläser också just nu så den får bli nästa omgång. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är sugen på hennes tidigare, har inte läst den än men hört så mycket bra :). Den ökända historien...verkar bra hittills, men inte hunnit så jättelångt :)

   Radera
 2. Har också slalomläsning på gång. Bland annat Granne med döden och Du av Caroline Kepnes :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Granne med döden vill jag läsa :).

   Radera
 3. Vild är näst upp på min lista, fast efter att ha läst Lockhart för inte så längesen har jag blivit mer sugen på henne också, måste jag säga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du ska läsa Vild! :) Ska bli intressant att läsa vad du tycker sen :)

   Radera