torsdag 14 maj 2015

Book haul

Jag sa ju för någon vecka sedan att jag hade en book haul att spela in, nu är det äntligen gjort! Det blev lite senare att jag hade tänkt men jag väntade in några recensionsexemplar som var väldigt efterlängtade! Så nu kör vi!


12 kommentarer:

 1. Tror det är Hattstugan av Elsa Beskow som du tänker på.

  SvaraRadera
 2. Serien "Time Riders" har jag sett på några ställen, innan de översattes till svenska. Vet dock inte så mycket om dem, men av det du läste upp så verkar de rätt intressanta ju! Tror förövrigt att det är fler än 4 böcker i serien :) & såg själv dem i bokhandeln för ett tag sen - reagerade lite då, för tyckte som sagt att jag kände igen dem, haha. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att någon hade hört talas om dom iaf! :) Jag återkommer med inlägg om dem och berättar om de är bra eller inte ^^

   Radera
 3. Blir så avundsjuk på att alla får Sista Riket! Bad om den och blev lovad att få den, men än har det ekat tomt i lådan! :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade också blivit lovad den ganska tidigt, men skrev och frågade när det tog ett bra tag och de hade haft lite förseningar med utskicket :) Så den kan säkert dyka upp än! :)

   Radera
 4. Mumin och tillvarons gåta! AH. I need it.

  SvaraRadera
 5. Doctor Who <3 Time Riders verkade ju väldigt spännande! Jag gillar verkligen din regel att om man kan hålla i böckerna med en hand så är det inte för mycket ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha visst är det en vettig regel! :D

   Radera
 6. Är också grymt nyfiken på Brandon Sanderson. Kanske borde fråga efter den där boken och testa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter alla hyllningar är det svårt att inte bli nyfiken ^^

   Radera