fredag 13 maj 2022

Bookhaul!

4 kommentarer:

 1. Christie är ju så kul. Känner igen flera av titlarna och tror att jag har läst dem, men det var ju så länge sedan. Den med spindelnätet var riktigt snygg. Biografin över Selma har jag läst, den var bra. Elatsoe har jag varit på väg att klicka hem hur många gånger som helst. Har varit nyfiken på den sedan du skrev om den. Stepanova har jag också här i hyllan, fast en ful pocket. Har läst mycket gott om henne och blivit nyfiken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte läst något om Stepanova faktiskt, bara hört bra från en gammal kollega som började läsa den här boken! Men redan innan har den lockat mig :)

   Radera
 2. Vilket kap med Elatsoe! :D Härligt att man kan göra sådana ibland.
  The Long Way To a Small, Angry Planet har jag läst och jag tyckte jättemycket om den. Framför allt har den ett underbart persongalleri. Har fler böcker av författaren men har inte kommit mig för att läsa dem än. Får se när det blir (standardsvaret).
  Jag tror faktiskt att jag har läst Fem små grisar, av Agatha Christie. Om det är den jag tror så var den klurig och spännande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur! Jag blev så glad :D Ser verkligen fram emot att läsa The Long way to a small angry planet! Hoppas jag kommer tycka om den lika mycket som jag alla andra verkar göra :)

   Radera